Beşiktaş'ta Josef ve Rosier'den Kasımpaşa maçı değerlendirmesi

25.04.2022 - 21:53 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 23:07

Süper Lig'de 34. haftanın kapanış mücadelesinde zorlu maçta Kasımpaşa'ya mağlup olan Beşiktaş'ta Josef ve Rosier maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Beşiktaş'ta Josef ve Rosier'den Kasımpaşa maçı değerlendirmesi

AJANSSPOR - HABER

Avrupa vizesi almayı hedefleyen Beşiktaş direkt rakibi Başakşehir'in kazandığı haftada adeta soğuk duş aldı. Son 6 maçın 5'ini kazanan Kasımpaşa'yı dolu tribünler önünde Vodafone Park'ta konuk eden Siyah-Beyazlılar, Jackson Muleka (2) ve Ben Ouannes'in gollerine engel olamayınca sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı, hedefleri yolunda ağır yara aldı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı futbolcular yenilgiden dolayı taraftarlardan özür diledi

Taraftarın tribünde verdiği desteği sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, şu ifadeleri kullandı:

 

Josef: "Taraftarımızdan özür diliyorum, kötü bir mağlubiyet aldık"

 

"Söylemek zorundayız. Kasımpaşa ilk yarı bizden iyiydi ve dikkatliydi. İlk yarı maalesef uyuduk. Bunu söylediğim için üzülüyorum. İlk yarıyı üstün geçirdikleri için ikinci yarı ne yapsak maçı çeviremedik.  Taraftarımızdan özür diliyorum. Kötü bir mağlubiyet aldık. Bizden iyidiler ve Kasımpaşa hak etti. Bugün kendimi yalnız hissetmedim.  Pjanic yeteri kadar yardım etti bana.  Fakat bu sisteme adapte olmak zorundayız. Bu sistemde top genelde orta sahada olmuyor. Biz iki orta saha olarak oynuyoruz. Stoperlerimiz ve merkez defans oyuncularımız topla çıkıyor. Bizim reaksiyon gösterip ikinci topları almamız gerekiyor. Bugün takım olarak kötüydük ve takım olarak maçı kaybettik. İlk yarı Kasımpaşa tarafından cezalandırıldık. Bize inanılmaz destek oluyorlar. Maçın sonuna kadar taraftarlarımız inanılmaz destek gösteriyor. Maalesef taraftarın tribünde verdiği desteği biz sahada yansıtamadık. Bu sezon çok kötü geçiyor ve sonuçlar istediğimiz gibi geçmiyor. Sonuçta biz son şampiyonuz. Şampiyon takımız. Kalan haftalarda hiç pes etmedik.  Biz devam edeceğiz."

Rosier: "Kötü bir geceydi"

Beşiktaş'ın İtalyan asıllı Fransız futbolcusu Valentin Rosier ise "Bizim için iyi bir maç olmadı. İlk yarı istediklerimizi yansıtamadık.  İknici yarı zorlamaya çalıştık ama orada yeteri kadar üretken olamadık. Genel olarak gerçekten kötü bir geceydi. Taraftarlarımızdan özür dileriz. Önümüzde oynamamız gereken 4 maç var.  Sonuna kadar Avrupa hedefini zorlamaya çalışacağız. Yarından itibaren artık Pazar günü oynayacağımız maç için hazırlanıp o maçı kazanmaya çalışacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler