Beşiktaşlı Amartey'i transfer etmek isteyen kulüp belli oldu!

18.07.2024 - 20:08 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 20:18

Beşiktaş'ın yolları ayırmak istediği Ganalı stoper Daniel Amartey'e talip olan ekip belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaşlı Amartey'i transfer etmek isteyen kulüp belli oldu!

Salim MANAV-AJANSSPOR

Trednyol Süper Lig'de sezona yenilenmiş bir kadro ile başlamak isteyen Beşiktaş'ta takımdan gönderilmek istenen Daniel Amartey'e talip çıktı.

Hüseyin Yücel'den "Beyfendi gitmek istemedi" tepkisi

Geçtiğimiz günlerde Daniel Amartey için bir teklif aldıklarını açıklayan Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel "Amartey için Arabistan’dan gelen teklifi kabul ettik ama beyefendi Arabistan'a gitmek istemedi. İstanbul'da mutlu olduğunu ve gerekirse parasını alarak, sadece idmana çıkacağını söyledi. Gitmesi için uğraşacağız" ifadeleri ile oyuncunun gitmek istemediğini duyurmuştu.

Beşiktaşlı yıldıza transfer teklifi yapan takım belli oldu!

Ajansspor kaynaklarının edindiği bilgiye göre 29 yaşındaki Amartey'e Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al-Shabab FC'den bir teklif geldi.

Beşiktaş Premier League ekibinden transfer etti

Ganalı yıldız geçtiğimiz sezon İngiltere Premier League ekibi Leicester City ile sözleşmesini tamamlayıp Beşiktaş ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'tan yıllık 1.9 milyon Euro kazanıyor

Yapılan anlaşma doğrultusunda Beşiktaş, yıldız oyuncuya yıllık 1.9 milyon Euro öderken, 1.5 milyon Euro'luk da bir imza parası 3 yıla yayılacak şekilde sözleşmeye eklendi.

Beşiktaş forması ile 23 maça çıktı

Beşiktaş forması ile bu sezon Süper Lig, UEFA Konferans Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 maça çıkan Amartey, 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler