Gabriel Paulista'nın İstanbul'a geliş saati belli oldu

12.06.2024 - 13:50 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 13:58

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista'nın İstanbul'a geliş saati belli oldu. İşte detaylar...

Gabriel Paulista'nın İstanbul'a geliş saati belli oldu

Teknik direktörlük koltuğunu Giovanni van Bronckhorst ile dolduran Beşiktaş, transfer çalışmalarına da hız verdi.

Paulista ile anlaşma sağlandı

Siyah beyazlılar yeni sezonun ilk transferi için Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Brezilyalı stoper Paulista ile anlaşmaya vardı. Kara Kartal'ın Brezilyalı futbolcu ile 2 yıllık yıllık sözleşme için el sıkıştığı öğrenildi.

Bu akşam İstanbul'a geliyor

Beşiktaş'ın anlamaya vardığı Gabriel Paulistan bu akşam Türkiye'de olacak. Saat 22.45 sularında İstanbul'a inecek olan tecrübeli savunmacı sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşme imzalayacak.

Valencia, Arsenal ve Atletico forması giydi

Kariyerine Brezilya'da başlayan Paulista, 2013'te EC Vitória'dan 3.30 karşılığında LaLiga ekibi Valencia'ya transfer olarak Avrupa mecarasına başladı. Arsenal 2015'te 15 milyon Euro ödereyerk Brezilyalı stoperi kadrosuna kattı. 2017'de yeniden Valencia'ya transfer olan Paulista, 7 sezonun ardından bu sezon devre arasında 6 aylığına Atletico Madrid forması giydi. 

24 maçta forma giydi

Geride kalan sezonun ilk yarısında Valencia ile 19 maça çıkan tecrübeli stoper, ikinci yarı ise Atletico Madrid'de 5 maçta 405 dakika forma şansı buldu. 

Bonservisi elinde olan 1.87 boyundaki sağ ayaklı 33 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.  

Senin için hazırladığımız haberler