Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva'dan ilk açıklama!

26.06.2024 - 00:12 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 00:21

Son dakika | Beşiktaş, Portekizli futbolcu Rafa Silva'yı transfer etti. Rafa Silva ve Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel açıklama yaptı. Detaylar.

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva'dan ilk açıklama!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlılar Portekiz temsilcisi Benfica'nın yıldız futbolcusu Rafa Silva ile anlaşma sağladı.

İstanbul'a geldi

Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Rafa Silva, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile beraber özel uçakla İstanbul'a geldi. Portekizli futbolcuyu havaalanında Beşiktaş taraftarı büyük bir coşkuyla karşıladı.

Rafa Silva'dan ilk açıklama

Uçaktan Beşiktaş'ın yeni sezon formasıyla inen Rafa Silva, "Formayı ilk ben giyiyorum. Bu sene daha çok giyeceğim. Daha önemlisi bu formayı zaferler kazanırken de üstümde terleteceğim" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
KAP bildirimi geldi! Rafa Silva Kartal için İstanbul'da
Habere Git

"Taraftarlarımızla beraber zaferler kazanmak için buradayım"

Rafa, "Herkese teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza burada oldukları için teşekkür ediyorum. Burada olmak benim için çok önemli. Sayın başkan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum. bana güvendi. Taraftarlarımızla beraber zaferler kazanmak için buradayım" şeklinde konuştu.

Yücel: "Bugünler daha kötü günlerimiz"

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ise "Bugünler daha kötü günlerimiz. Daha iyi günler göreceğiz. Daha çok buluşacağız" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler