Beşiktaş'ın yeni transferi Paulista: "Büyük takımlarda her zaman bu vardır"

12.07.2024 - 16:52 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 17:07

Beşiktaş'ın yeni transferi Gabriel Paulista, basın açıklamasında bulundu. 33 yaşındaki stoper, siyah-beyazlılarda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Paulista: "Büyük takımlarda her zaman bu vardır"

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Gabriel Paulista, siyah-beyazlı ekibin Slovenya'da düzenlediği kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

''Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlatmaya gerek yok''

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'a katılan Paulista, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Adaptasyon sürecim devam ediyor. İstanbul güzel bir şehir, doğduğum şehir Sao Paulo'ya benziyor. Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlatmaya gerek yok. Büyük başarılar kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Büyük takımlarda her zaman baskı vardır

Her zaman büyük takımlarda başarı baskısı vardır. Bu da son derece normal. Yeni gelen oyunculara biraz baskı olabilir ama bunun farkındayım. Burası başarı ve şampiyonluk için mücadele etmesi gereken bir yer. Özellikle kazanma ruhunu sahada yansıtmak istiyorum. Beşiktaş her zaman kazanmak için oynar.

Sahada asla isteğini kaybeden bir oyuncu görmeyecekler' 

Beşiktaş her zaman başarı için oynar. Taraftarımız sahada asla kazanma isteğini kaybeden bir oyuncu görmeyecek. Kariyerim boyunca oynadığım takımlarda bunu gösterdim. Kazanmak için her zaman yüzde yüz hırsla savaşacağım.

Burada herkes birbirine yardım ediyor. Saha içinde buna ihtiyacımız var. Takım olarak işleri çözeceğiz. Bu anlamda iyi bir grup görüyorum burada. Burada gelişen, iyiye giden bir takım var. Ben geldim ve Rafa da geldi. Yeni oyuncular gelecek. Sahada bitmeyen bir istek görecekler. Başarılar kazanmak için kazanma ruhunu sahada göstereceğiz'' ifadelerini kullandı.
 
 

Senin için hazırladığımız haberler