Beşiktaş'ta teknik direktörlük için 3 isim gündeme geldi!

07.10.2023 - 09:23 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 09:42

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından 3 isim gündeme geldi: Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba. Detaylar.

Beşiktaş'ta teknik direktörlük için 3 isim gündeme geldi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sahasında Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa etti. Siyah-beyazlı taraftarların da uzun bir süredir istifa çağrısı yaparak protesto ettiği Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu ise olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldı.

Seçim Aralık'ta

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'ın yeni hocası kim olacak?

Kara Kartal'da teknik direktör Şenol Güneş'in istifası sonrası Beşiktaş'ta gözler yeni hocanın kim olacağına çevrildi. Siyah-beyazlı takım için yeni hoca adayları gündeme gelmeye başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Oosterwolde! Birçok takım peşinde...
Habere Git

Takımın başında Burak Yılmaz yer alacak

Beşiktaş'ta yeni hoca adaylarının ismi gündeme gelirken, bu hafta oynanacak İstanbulspor maçında Şenol Güneş'in yardımcısı Burak Yılmaz'ın takımın başında olacağı açıklandı.

Beşiktaş'ta 3 isim gündeme geldi

Sabah'ta yer alan habere göre; teknik direktör arayışını sürdüren Siyah-Beyazlılar'da gündeme Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba isimleri geldi.

Seçime kadar Burak Yılmaz

Beşiktaş yönetiminin seçime kadar Burak Yılmaz ile devam edeceği, gündeme gelen bu hoca isimleriyle görüşülmediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ı bırakmayacak, aday olacak
Habere Git

Beşiktaş, İstanbulspor ile karşılaşacak

Öte yandan Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, yarın İstanbulspor'u konuk edecek. Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler