Beşiktaş'ın transfer rotası Premier Lig oldu: İlk temas kuruldu

11.09.2024 - 09:24 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 09:41

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, Leicester City oyuncusu Ricardo Pereira için transferde ilk teması kurdu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın transfer rotası Premier Lig oldu: İlk temas kuruldu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta kadro çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Siyah-Beyazlı ekibin son olarak Leicester City'nin sağ bek oyuncusu Ricardo Pereira için hamle yaptığı aktarıldı.

Chamberlain ve Amartey giderse transferde imzalar atılabilir

Beşiktaş, tescil döneminin bitmesine kısa bir süre kala transfer çalışmalarına hız verdi. Kara Kartal'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden biri ise Leicester City oyuncusu Ricardo Pereira oldu. Jonas Svensson'un yanına takviye yapmak isteyen teknik heyet Pereira'yı gündemine aldı. Takvim'de yer alan bilgilere göre Chamberlain ve Amartey'in takımdan ayrılması durumunda transferde anlaşmaya varılabilir.

Beşiktaş transfer için temas kurdu

Siyah-Beyazlı ekibin Ricardo Pereira için harekete geçtiği de aktarıldı. Kartal, 30 yaşındaki Portekizli oyuncu için ilk teması kurdu ve futbolcunun durumunu sordu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Chamberlain sürprizi! Yapılan toplantı sonrası karar çıktı
Habere Git

Pereira'nın bu sezonki performansı nasıl?

Ricardo Pereira bu sezon yalnızca bir kupa karşılaşmasında forma giydi. Pereira, Leicester City'nin Tottenham, Fulham ve Aston Villa maçlarında yedek kulübesindeydi.

Ricardo Pereira'nın piyasa değeri ne kadar?

Ricardo Pereira geçtiğimiz sezon ise 45 karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı ve 3 de asist yaptı. 3 bin 662 dakika sahada kalan futbolcu 10 da sarı kart gördü. Leicester City ile sözleşmesi 2026 yazında sona erecek olan Portekizli yıldızın güncel piyasa değeri 6 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler