Beşiktaş'ın transfer listesindeydi! İşte Mats Hummels'in yeni takımı

26.08.2024 - 12:37 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 12:48

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Alman savunma oyuncusu Mats Hummels'in yeni takımı belli oldu. Detaylar.

Beşiktaş'ın transfer listesindeydi! İşte Mats Hummels'in yeni takımı

AJANSSPOR-HABER

1 Temmuz 2024 itibarıyla Alman devi Borussia Dortmund'dan ayrılan ve transferde ismi Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile anılan Mats Hummels'in yeni takımı belli oldu.

Bologna'yı reddetti

Geçtiğimiz haftalarda İtalya Serie A ekibi Bologna'dan gelen transfer teklifini kabul etmeyen Mats Hummels, bu kez La Liga'dan teklif aldı.

Real Sociedad ile anlaştı

Alfredo Pedulla'nın haberine göre İspanya Ligi ekiplerinden Real Sociedad, 35 yaşındaki savunma oyuncusuyla anlaşmaya vardı.

Sağlık kontrolünden geçecek

Tecrübeli Alman savunma futbolcusunun, önümüzdeki günlerde İspanya'ya gideceği ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Futbola Bayern Münih altyapısında başlayan Mats Julian Hummels, Bavyera ekibi ile çıktığı 118 karşılaşmada 8 gol ve 9 asist kaydetti.

Borussia Dortmund performansı

Son olarak Borussia Dortmund'da oynayan Hummels, söz konusu görev aldığı 508 maçta 38 gol ve 23 asistlik performans sergiledi.

Milli Takım kariyeri

Almanya Milli Takımı ile de 78 karşılaşmaya çıkan tecrübeli savunma oyuncusu, 5 gol atarken 7 asist kaydetti ve 13 sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler