Beşiktaş ile Nicolas Pepe arasındaki transfer görüşmeleri durdu!

05.09.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 22:29

Arsenal'de forma giyen Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, transferde engele takıldı. İngiliz ekibi ile Siyah-Beyazlılar arasındaki görüşmeler durdu.

Beşiktaş ile Nicolas Pepe arasındaki transfer görüşmeleri durdu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'a transferde kötü haber geldi.

Nicolas Pepe, Beşiktaş ile anlaştı

L'Equipe'te yer alan habere göre; Fildişi Sahili yıldız oyuncunun pazartesi günü sağlık kontrolünden geçtiği ve Beşiktaş'a transfer olmayı kabul ettiği belirtildi.

Transferde engel çıktı

Ancak, Nicolas Pepe'nin Siyah-Beyazlılar'a transferinde engel çıktığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi kadrosu!
Habere Git

Haberde yıldız oyuncunun Beşiktaş ile her konuda anlaşmış olsa da, ofansif orta saha oyuncusunun bir kez daha beklemesinin gerektiği ifade edildi.

Görüşmeler yeniden başlıyor

Bunun nedeninin ise Beşiktaş ile Arsenal arasında yapılan anlaşmanın yeniden gözden geçirilmesi gerektiği ve müzakerelerin yeniden başlayacağı belirtildi.

Al Shabab devreye girdi

Öte yandan Suudi Arabistanb Ligi ekiplerinden Al Shabab kulübünün, Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak için Arsenal ile görüşmelere başladığı öğrenildi. İngiliz ekibinin Suudi ekibinden 2 milyon Sterlin istediği ve görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Arsenal kariyeri

İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden  28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Arsenal ile çıktığı 112 maçta 27 gol ve 21 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Potanın milyonerleri ! Türkiye'den 4 isim var
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon Nice kulübünde kiralık olarak forma giyen ve Arsenal'de kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncu, çıktığı 28 karşılaşmada 8 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler