“Beşiktaş'ın kupayı alma ihtmali...”

14.04.2017 - 12:23 | Son Güncellenme: 14.04.2017 - 12:23

AJANSSPOR - Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, Türkiye'nin "Premium" içerikli spor kanalı olan S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemi değerlendirdi.

Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünü yaptığı programda konuşan Ertül, çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ertül’ün Sabah Sporu Extra programında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“İlk yarı destanı Beşiktaş, ikinci yarı Lyon yazdı”

Lyon-Beşiktaş maçını Türk takımı değil Fransa kanalı gibi değil de İngiliz kanalı konuşuyormuş gibi yapalım. Lyon takımı beklendiği gibi çıktı maça. Lyon'un beklemediği şey oldu, Beşiktaş'tan korktuğu kadar varmış. Beşiktaş, karakteriyle çok oynanmadan en doğru 11'le sahaya çıktı. UEFA Avrupa Ligi'nin bana göre favorisi Lyon'du ama şartlar değişti. Beşiktaş açısından olabilecek en iyi ilk yarıydı. Şaheserin yazılması, ilk yarı oldu.İlk yarı destanı Beşiktaş, ikinci yarıda da Lyon yazdı.

Beşiktaş en iyi top oynayan takım!

Beşiktaş, Türkiye'nin uzun ara en iyi top oynayan takımıdır. Bilic'ten bu yana Galatasaray ve Fenerbahçe'den iyi. Beşiktaş'ın kulübesi, gelen dalgaları karşılıyor. Bu nedenle ileri gidemiyor.Fabri yüzünden maçı okumak yanlış olur. Marcelo'dan da gol yiyebilir ya da direkten dönen top da gol olabilirdi. Maçın hakkı bana 1-1'di. Biz golü atmaları için uğraştık.İlk yarı Lyon şaşırdı. Soyunma odasında silkelendiler ve toparlandılar. Bütün maçı ilk yarı oynayıp gibi de sen maçı vermedin. Savunma olarak mental ve fiziksel yıprandılar. Bu oyuncular bu hataları yapacak. Bu oyuncuları da kaybetmemek lazım.İspanyol hakem senin kalecini gitti teselli etti. Biz olsak 'satılmış hakem' derdik.

“Beşiktaş'ın kupayı alma ihtmali...”

Beşiktaş'ın turu geçme ve kupayı alma ihtimali bana göre ciddi şekilde arttı.Maçtan önce Lyon'a 2-1 verseler almazlardı. Bize de 2-1'i verseler kabul ederdik. İpler Beşiktaş'ın eline geçti.”

“Maç seyircisiz olursa...”

Biz orada olan taraftar profili ile Vodafone Arena farklı diyoruz ama bunu anlatamazsın.İki takımın taraftarı da hatalı ama fatura bize patlar. Vodafone Arena'da maç seyircisiz oynanırsa çok yazık. UEFA'da bu konuda lobi çok önemli. UEFA, lobilerle yönetilebilen ve manipüle edilebilen bir yer. İngiliz ve İspanyol takımı olsa bitmiştik.

Beşiktaş finale kadar gidebilir mi?

Dünün takımı ne Beşiktaş, ne de Lyon. Dünün takımı Ajax oldu. Müthiş futbol oynadılar. Bence Beşiktaş, Lyon'u eleyecek. Celta Vigo-Genk galibi bize çıksın. Gideriz finale. Ajax, United ile eşleşirse eleyebilir. Beşiktaş-Ajax finali Manchester United maçından da zor olabilir. Beşiktaş'ın turu geçme ve kupayı alma ihtimali bana göre ciddi şekilde arttı. Diğer maçlara baktım Ajax enteresan derece üstündü. Anderlecht-United maçı için Untited turu geçecek skoru aldı. Celta rövanşta da her şey olabilir.

Dursun Özbek'in açıklamaları

Dursun Özbek, yol kazası nedir bence bilmiyor. Galatasaray'ın yolu aslında kaza yolu. Dursun Özebek mali durumu düzeltmek için bir şeyler yapıyor. Özbek'i başkanlıktan alıp mali işlerin başına getirsen daha iyi olur. Başkanlık işini yapamıyor.

“Fenerbahçe nasıl ilk 2'ye...”

Advocaat bizim görmediğimiz şeyleri görmeye başladıysa iyi. Biz zaten Fenerbahçe'yi sahada göremiyoruz. Başakşehir'in performansını gördükten sonra nasıl ilk 2'ye girecek bilmiyorum.

Kadınlar Euroleague Final-Four eşleşmesi öncesi yaşananlar

FIBA Başkanı Turgay Demirel ve rakip yönetici bir restaurantta bir araya gelmiş yemek yemiş. Bu tip durumlara masumane yaklaşmak daha iyi olur. Aksi yönde delil çıkmadığı sürece. Fenerbahçe yöneticisi olsam masaya gider sorarım, 'FIBA'nın programında yemek mi var?' diye. 'Biz hep yemek yiyoruz' derse de 'Allah mesut etsin' der yürürüm. Organizasyon ile ilgili ise orada oturup konuşmayacaksın. O zaman diğer takımlar da gelecek.

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler