Beşiktaş'ın konuğu Kayserispor!

12.03.2017 - 11:40 | Son Güncellenme: 12.03.2017 - 11:40

AJANSSPOR -  Spor Toto Süper Lig’de son oynadığı 3 maçı da galibiyetle tamamlayan Beşiktaş, 24. haftada bugün Kayserispor ile kozlarını paylaşacak.

Vodafone Arena Stadı’ndaki mücadele saat 19:00’da başlayacak ve karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Maç, beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Ayrıca, ajansspor.com'dan karşılaşmayı an be an takip edebilirsiniz.

Deneyimli teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlılar, topladığı 53 puanla en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'in 4 puan önünde haftaya lider durumda girdi. Beşiktaş kendi evinde oynayacağı bu maçta, Sergen Yalçın yönetiminde ligin ikinci yarısının flaş ekibi olan Kayserispor’a geçit vermek istemiyor.

Eksikler var…

Beşiktaş’ta Portekizli yıldız orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma ile tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Öte yandan cezasını tamamlayan Sırp oyuncu Dusko Tosic yeniden kadroda olacak.

Bu arada orta sahanın dinamosu Atiba ile genç stoper Atınç Nukan, ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu bu maçta görev alır ve sarı kart görürse, bir sonraki maçta cezalı duruma düşerek Antalyaspor mücadelesinde takımını yalnız bırakacak.

Gökhan’ın yerine Beck…

Beşiktaş’ta Gökhan Gönül’ün yerine Alman futbolcu Beck sahaya çıkacak. Cenk’i Quaresma’nın yerine çekecek olan Şenol Güneş, Tosic’i de sahaya sürmeyi planlıyor.  

Beşiktaş açık ara önde bulunuyor…

Süper Lig'de bugün iki ekip 42. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 41 maçta Beşiktaş 24, Kayserispor 11 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere sonuçlandı. Rekabetteki son 5 maçı kazanan siyah-beyazlıların toplam 63 golüne, sarı-kırmızılılar 39 golle karşılık verdi.

İstanbul’da da Beşiktaş…

Siyah-beyazlı takım, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı 20 lig maçtan 16'sını kazandı, 2 maç berabere bitti, Kayserispor da deplasmanda 2 kez galip geldi. İstanbul'da Beşiktaş 43, Kayseri 14 gol attı. Ayrıca iki takım bu sezon Türkiye Kupası'nda aynı grupta yer aldı. İstanbul'daki maçı Beşiktaş 2-1 kazandı, Kayseri'deki müsabaka 1-1 bitti.

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ

Fabri
Beck
Marcelo
Tosic
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Cenk
Talisca
Babel
Aboubakar

KAYSERİSPOR

Ahamada
Kana Bıyık
Mabiala
Hakan
Erkan
Deniz
Kubilay
Samba Sow
Lawal
N’Guemo
Umut

Senin için hazırladığımız haberler