Beşiktaş'ın gözdesi hakkında flaş iddia!

03.05.2018 - 15:54 | Son Güncellenme: 03.05.2018 - 15:54

Beşiktaş'ın sezon sonunda Talisca'nın ayrılması durumunda gündemine aldığı Lucas Paqueta hakkında flaş bir açıklama geldi. Oyuncunun Türkiye haklarının sahibi Ayhan Yeşilbaş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a oyuncu ile ilgilenen takımları açıkladı

"Sevilla takımı Paqueta için 20 milyon Euro öneriyor. Para pazarlığına başlamışlar. Flamengo takımının 30 milyon civarında fiyat beklentisi vardı. Gelecek sezon 50 milyon civarında olabilir denmişti. İtalyan takımları da takip ediyorlar. Bütün maçlarını izliyorlar.  Sevilla'nın takip ettiği oyuncuya Juventus ya da Milan talip olmuştur."

Yeşilbaş, "Beşiktaş tarafında şu an Talisca var ve devam edip etmeyeceği durumuna göre karar verilecek denmişti. Ocak ayından sonra ilişkimi kestim. Burada bir gelişme olmadı ve durdurdum.  Yaz ayında yeniden çalışmalarım başlayacak. Oraya gittiğim zaman için Türkiye hakları hakkında konuşabiliriz. 20-30 milyon civarında değerlerinde. Galatasaray ilgilendiğini duydum. Lokomotiv Moskova takımında oynayan Eder benim listemde olan bir oyuncu. Bir kaç hafta sonra durumu netleşecek. Galatasaray ile alakalı kesin alacaklar vs demiyorum sadece ilgisi olduğunu biliyorum." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler