Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Oxlade-Chamberlain'den şoke eden ayrılık şartı

08.08.2024 - 10:20 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 10:29

Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği isimlerden İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain'in takımdan ayrılmak adına belirlediği talebini kulübe sundu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Oxlade-Chamberlain'den şoke eden ayrılık şartı

AJANSSPOR - HABER

Yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ve transferleriyle sezona bomba gibi başlayan Beşiktaş, elindeki fazlalıklardan kurtulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ayrılıklar bekleniyor

Daniel Amartey, Francisco Montero, Vincent Aboubakar ve Oxlade-Chamberlain’in kontratlarından çıkmak isteyen Kartal, bu futbolcularla henüz istediği sonuca varamadı. Geçtiğimiz sezon transfer edilen Chamberlain sık yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istenilen seviyeye gelememişti.

Chamberlain 6 milyon Euro istedi

Fanatik'in haberine göre; İngiltere Premier Lig ve Championship’ten talipleri olan 30 yaşındaki orta saha, ayrılmak için Beşiktaş’tan 2 yılda kazanacağı 6 milyon Euro’yu istiyor. Bu isteği reddeden yönetim ise futbolcuya yapılan tekliflerdeki aradaki maaş farkını karşılamaya razı durumda.

30 maçta forma giydi

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon yaz transferinde Liverpool'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı İngiliz orta saha siyah beyazlı formayla 30 maçta sahaya çıkarak 4 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler