Beşiktaş'ın eski oyuncusu Boateng'den Messi - Ronaldo Sözleri

03.10.2023 - 19:38 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 19:51

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Ganalı golcü Kevin Prince Boateng, Barcelona'ya transferi için ufak bir yalan söylediğini belirten açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Boateng'den Messi - Ronaldo Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz aylarda futbol hayatına nokta koyan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Kevin Prince Boateng, eski futbolcu Rio Ferdinand'ın sunduğu Five Podcast programına konuk oldu. 

Boateng itiraf etti

Yıldız futbolcu, konuşması sırasında Barcelona'ya transfer olabilmesi için ufak bir yalan söylediğini de itiraf etti. 

"Hep 'Messi' diye cevap vermek zorunda kaldım"

Dünyanın en iyi futbolcusu sorusuna yanlış cevaplar verdiğini söyleyen Boateng, "İnsanlar bana dünyanın en iyi oyuncusunun kim olduğunu sorduklarında hep 'Messi' diye cevap vermek zorunda kaldım. Bu benim en büyük yalanlarımdan biriydi. Çünkü her zaman doğruyu söylemeyi severim. Ama ben Camp Nou'da oynayabilmek için bu konuda yalan söylemek zorunda kaldım." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş inanmadı Watford inandı
Habere Git

"Messi, bana Serie A'yı sordu"

Messi ile arasındaki konuşmayı anlatan Boateng, "Messi bana İtalya'da gol atmanın ne kadar zor olduğunu sordu. Çünkü o sırada Cristiano Ronaldo da oradaydı. Ben ona bunun çok zor olduğunu söyledim. Cristiano üç yıl boyunca İtalya'da her maçta gol atıyordu. Messi bunu takdir etmiş olmalı.'' şeklinde konuştu.

Boateng'in performansı

2019-2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Boateng, Süper Lig'de çıktığı 11 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Kariyerinde toplam 533 maçta forma giyen Ganalı oyuncu 78 gol ve 56 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler