Beşiktaş'ın eski golcüsü: "İnsan olduğumuzu hatırlama vakti"

17.04.2020 - 16:12 | Son Güncellenme: 17.04.2020 - 16:22

Koronavirüs salgını Nijerya'yı da etkiledi. Halk arasında bir tedirginlik hakim. Nijerya'da vaka sayısı merak konusu oldu. Kaç kişinin şu ana kadar vefat ettiği ortaya çıktı. Nijerya'da Beşiktaş'ın eski golcüsü Daniel Amokachi de yardımseverliğini ön plana çıkarmaya başladı. Amokachi'den flaş sözler...

Koronavirüs salgını sebebiyle birçok ülkede vaka sayısı artıyor. Nijerya’nın salgından en az etkilenen ülkeler arasında olduğu gündeme gelmişti. Nijerya’da kaç vaka var? Kaç kişi salgından ötürü vefat etti, kaç kişi iyileşti? İşte yanıtı…

Nijerya’daki vaka sayısı belli oldu

AJANSSPOR

Tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgınından etkilenen ülkeler arasında Nijerya da bulunuyor. Nijerya’daki vaka sayısı belli oldu.

Nijerya’da 13 kişi yaşamını yitirdi

Johns Hopkins Üniversitesi’nin verilerine göre; Nijerya’da 442 teyit edilmiş koronavirüs vakasına rastlandı. Şu ana kadar 13 kişi vefat etti. COVID-19’a yakalanan 152 kişi ise yeniden sağlığına kavuştu.

Amokachi de yardımseverler arasında

Öte yandan Beşiktaş’ın eski futbolcusu Daniel Amokachi, salgın günlerinde ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyor. Amokachi, çarpıcı mesajlar verdi.

Amokachi: ”İnsan olduğumuzu hatırlama vakti”

Beşiktaş’ın eski golcüsü, ”İnsanlar salgından etkileniyorlar. Salgının ruhsal açıdan da tahribat yarattığı bir gerçek. Gıda yardımı yaparak onların yükünü biraz olsun hafifletmeye çalışıyoruz. Ben aslında ekstra bir şey yapmıyorum. Sadece insanım. İnsan olduğumuzu hatırlama vakti” yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler