Beşiktaş'ın Emirhan Topçu için yaptığı teklif ortaya çıktı!

23.07.2024 - 10:26 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 12:16

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Las Palmas'ın da kadrosuna katmak istediği Emirhan Topçu için Çaykur Rizespor'a teklif yaptı. Detaylar.

Beşiktaş'ın Emirhan Topçu için yaptığı teklif ortaya çıktı!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıkları Bandırmaspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor ile yapacağı özel maçlarla devam edecek olan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Çaykur Rizespor'da forma giyen Emirhan Topçu için ısrarını sürdürüyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Stoper bölgesi için Paulista'yı kadrosuna katan Beşiktaş, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu da gündemine almıştı.

Çaykur Rizespor 6 milyon Euro istedi

Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncu için Karadeniz ekibinin kapısını çaldı. Rizespor'un ilk görüşmede 6 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Beşiktaş 4 milyon Euro önerdi

Kara Kartal'ın ise 4 milyon Euro önerdiği ve temasların sürdüğü aktarıldı.

2023-2024 sezonu performansı

Sol stoper bölgesinde oynayan Emirhan geçen sezon mavi-yeşilli takımda 32 maça çıkarken tamamına ilk 11'de başladı ve 1 gol attı, 3 asist kaydetti. Başarılı oyuncu toplamda ise 2794 dakika sahada kaldı.

Las Palmas teklif yaptı

Bilindiği üzere İspanyol temsilcisi Las Palmas, Emirhan Topçu için Çaykur Rizespor'a teklif yapmıştı. Konuyla ilgili Karadeniz temsilcisinin yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:


"Las Palmas'la bir görüşmemiz oldu"

Las Palmas'la bir görüşmemiz oldu ve şu an itibarıyla kesin bir karara varmış değiliz. Las Palmas'la olan görüşme kapandı da diyemeyiz, anlaşma ile sonuçlandı da diyemeyiz. Onlar tekliflerini iletti, biz de beklentimizi söyledik.

Biri İspanya'dan diğeri de İtalya'dan 2 kulüp daha Emirhan'ı istiyor. Emirhan altyapımızdan yetişti ve takım kaptanımız oldu. Bizim için çok önemli, onun değerini herhangi bir parasal ölçüye bağlayamayız. Tamamen onun başarısı adına hareket ediyoruz" dedi.

Öte yandan Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, maçların programı şöyle:

24 Temmuz Çarşamba:

18.00 Beşiktaş-Bandırmaspor (BJK Nevzat Demir)

27 Temmuz Cumartesi:

20.00 Beşiktaş-Gençlerbirliği (Kocaeli)

30 Temmuz Salı:

18.00 Beşiktaş-Sakaryaspor (BJK Nevzat Demir)

Senin için hazırladığımız haberler