MKE Ankaragücü, Rapid Wien'den Enes Tepecik'i transfer etti

01.09.2023 - 13:00 | Son Güncellenme: 01.09.2023 - 13:29

MKE Ankaragücü, Rapid Wien'de forma giyen gurbetçi on numara Enes Tepecik'i transfer etti. Beşiktaş'la da anılan genç oyuncu ile sözleşme imzalandı.

MKE Ankaragücü, Rapid Wien'den Enes Tepecik'i transfer etti

Salim MANAV - AJANSSPOR

Transfer çalışmalarına devam eden MKE Ankaragücü, kadrosuna genç bir ismi kattı. Başkent temsilcisi, Avusturya Ligi ekiplerinden Rapid Wien'de forma giyen gutbetçi futbolcu Enes Tepecik ile anlaşma sağladı.

5 yıllık sözleşme

MKE Ankaragücü yönetimi, 19 yaşındaki on numara ile sözleşme imzaladı. İmzalanan kontratının 5 yıllık olduğu kaydedildi.

Adı Beşiktaş'la da anıldı

Enes Tepecik, Trendyol Süper Lig'in dev ekiplerinden Beşiktaş'la da anılmıştı. Siyah-Beyazlı takım, 19 yaşındaki futbolcuyu bir süre transfer gündeminde tuttu.

İlgini Çekebilir
Kaluzinski sakatlandı, işte yerine gelecek isim
Habere Git

Avusturya'da doğdu, orada futbola başladı

Avusturya'da doğan Enes Tepecik, burada futbola başladı. Rapid Wien'in alt yaş kategorilerinde forma giyen oyuncu son olarak Rapid Wien'in ikinci takımında görev aldı. 

Enes Tepecik'in geçen sezonki performansı

2022/23 sezonunda toplam 18 maçta görev alan Enes Tepecik, 4 kez rakip fileri havalandırmayı başardı. 19 yaşındaki on numara, 4 mücadelede ise sarı kart gördü.

Avusturya'da, 21 yaş altında milli oldu

Enes Tepecik, Avusturya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerine çağırıldı. Toplamda 27 kez milli takımda görev alıp, 4 kez gol sevinci yaşayan gurbetçi futbolcu, henüz Avusturya'da A milli olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler