Beşiktaş, Anderson Talisca Transferi İçin Çözüm Arıyor

17.04.2022 - 13:43 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 14:14

Transfer haberleri... Beşiktaş'ın, sponsor desteğiyle eski oyuncusu Anderson Talisca'yı yeniden kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi.

Beşiktaş, Anderson Talisca Transferi İçin Çözüm Arıyor

Süper Lig'de bu akşam Giresunspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takım, eski oyuncusu Anderson Talisca'yı kadrosuna katmanın yollarını arıyor. 

Sponsor devrede

Sözcü'de yer alan habere göre; Beşiktaş'ın yeni sponsoru Anderson Talisca transferi için devreye girdi. Siyah-beyazlı yönetim, Bahreyn merkezli şirketin desteğiyle bir yıldız getirmek istiyor. Akıllardaki isim Anderson Talisca... Başkan Çebi ve ekibi, bütçe çalışmalarına hız verdi.

İlk adımlar atıldı

Kripto para platformu ile 2024'e kadar 12 milyon Euro'luk forma sponsorluğu anlaşması imzalayan Beşiktaş, bu birlikteliği transferde de kullanmak için ilk adımları attı.

Hedef Talisca

Siyah-beyazlı yönetim, Bahreyn merkezli şirketin yetkilileri ile görüşüp yeni sezonda bir transferin sponsorluğunu üstlenmelerini istedi. Görüşmelerin olumlu yönde devam ettiği öğrenildi. Söz konusu transfer hedefi ise Anderson Talisca'dan başkası değil…

Maliyet araştırması yapılıyor

Talisca’yı yeniden Vodafone Park'ta izlettirmek isteyen Ahmet Nur Çebi ve ekibi, maliyet araştırması yapıyor. Gelecek sezon bütçesinin 25 milyon Euro'yu aşmaması planlanıyor. Bu açıdan maddi konular siyah-beyazlılar için hayati önem taşıyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan golcü hamlesi! Girişimler başladı
Habere Git

Fenerbahçe de temasta

Talisca, bonuslar hariç yaklaşık 8 milyon Euro kazanıyor. Al Nassr'ın ödemelerini yapıp serbest kalmasını engellediği 28 yaşındaki futbolcu ile Fenerbahçe de temasta.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki Brezilyalı yıldız, bu sezon çıktığı 25 maçta 15 gol ve 2 asist kaydetti. 

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen başarılı oyuncu, çıktığı 80 karşılaşmada 37 gol ve 14 asist ile oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler