Beşiktaş'a Javi Montero için iki transfer teklifi!

09.07.2024 - 20:00 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 20:08

Trendyol Süper Lig temsilcisi Beşiktaş'ın İspanyol savunma oyuncusu Javi Montero'yu transfer etmek için iki İspanyol kulübü görüşmelere başladı. Detaylar...

Beşiktaş'a Javi Montero için iki transfer teklifi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Gabriel Pauliste ve Rafa Silva'yı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Siyah-Beyazlılar bu kez gözler ayrılığa çevrildi.

Javi Montero için görüşmelere başladılar

İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre; La Liga ekibi Alaves ve İspanya 2. Ligi temsilcisi Espanyol, Beşiktaş'ın İspanyol savunmacısı Javi Montero'yu kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Teklif detayı belli oldu

Haber detayında iki İspanyol ekibinin de Montero'yu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Atletico Madrid'den transfer edildi

Javi Montero, 2020-21 sezonunda Atletico Madrid'den Beşiktş'a kiralandı. Montero, bir sezons onra ise 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Siyah-Beyazlıların oyuncusu oldu.

Beşiktaş'ta tutunamadı

Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan 25 yaşındaki İspanyol, sırasıyla Alman ekibi Hamburg ve Portekiz kulübü Arouca'ya kiralandı.

Son sezon performansı

Javi Montero, geçen sezon Arouca formasıyla 34 maçta forma giydi. Montero, bu maçlarda 11 sarı kart görürken, 1 gol ve 1 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler