SON DAKİKA I Beşiktaş'ın Lyanco Transferinde Son Dakika Pürüzü

21.07.2023 - 14:42 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 15:16

Beşiktaş'ın imza attırmak için İstanbul'a getirdiği Southampton'un Brezilyalı stoper Lyanco'nun sağlık kontrolleri istenilen gibi geçmedi. Transferde frene basıldı.

SON DAKİKA I Beşiktaş'ın Lyanco Transferinde Son Dakika Pürüzü

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de transferin yavaş hareket eden ekiplerinden Beşiktaş'ta, İngiltere Premier League'e veda eden Southampton'dan imza atması için İstanbul'a getirilen Brezilyalı stoper Lyanco'nun transferinde son dakika pürüzü çıktı.

Beşiktaş getirdi ameliyatlık çıktı

Sports Digitale'nin haberine göre 26 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrollerinde diz kıkırdağında erime ve minisküs yırtığı çıktı. Beşiktaş ameliyat olması gereken oyuncunun transferini beklemeye aldı.

Dün gece İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı 1.87'lik stoper dün akşam saatlerinde İstanbul'a inmişti. Siyah-Beyazlılar oyunucunun kulübü ile satın alma opsiyonlu kiralık bir anlaşmaya varmıştı. Beşiktaş bu transfer için Southampton ile sahipleri aynı olan Göztepe'ye oyuncu yollayacaktı.

İlgini Çekebilir
Hazırlık maçında gol attı, devler peşine düştü! Beşiktaş...
Habere Git

Premier League ekibi ile 30 maça çıktı

Lyanco geçtiğimiz sezon Southampton forması ile Premier League'de 21, Lig Kupası'nda 6, FA Cup'ta 3 maça çıkarken 1 gol, 2 asistle mücadele etti.

Fenerbahçe'de istedi

26 yaşındaki Brezilyalı stoperin adı geçtiğimiz günlerde bir diğer İstanbul devi Fenerbahçe ile de anıldı. Sarı-Lacivertliler ile anlaşma aşamasına geldiği iddia edilen Lyanco'nun transferi gerçekleşmemişti.

Senin için hazırladığımız haberler