Beşiktaş'a rakip! Nuri Şahin'e talip oldular...

12.05.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 10:16

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme gelen Nuri Şahin'e Hollanda ekibi Feyenoord'un talip olduğu iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş'a rakip! Nuri Şahin'e talip oldular...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de şampiyonluğa erken havlu atan Beşiktaş'ta yönetimden sonra üst üst üstte teknik direktör değişiklikleri de sürmüştü. Kartal'da yeni teknik direktör arayışları sürerken gündeme gelen Nuri Şahin için Hollanda'dan iddia geldi.

Feyenoord talip oldu

Hollandalı teknik direktör Arne Slot ile sezon sonunda yollarını ayırması beklenen Feyenoord, Hollanda basınında yer alan iddiaya göre bir zamanlar formasını giyen yerli teknik adam Nuri Şahin'i gündemine aldı.

Arne Slot, Liverpool'a gidecek

Geçtiğimiz günlerde Feyenoord'un şuanki teknik direktörü Arne Slot'un adı sezon sonunda Jürgen Kloop ile yollarını ayıracak olan Liverpool ile sıkça anıldı. Tecrübeli teknik adamın Liverpool ile anlaşma sağladığı ve gelecek sezon takımın başında yer alacağı iddiaları sürüyor.

Feyenoord forması gitmişti

2007-2008 sezonunda Feyenoord'un Borussia Dortmund'dan 100 bin Euro bedelle kiraladığı futbolcu kısa bir Hollanda serüvenine sahip. Feyenoord forması ile Eredivisie'de 8 maça çıkan Nuri Şahin bu maçlarda 6 gollük performans gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler