Beşiktaş'a Paris Saint-Germain'den transfer! Anlaşma sağlandı

09.08.2024 - 18:47 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 20:29

Transfer haberleri: Beşiktaş, Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'in genç yıldızını transfer etmeye hazırlanıyor. Kulüpler arasında anlaşma sağlandı.

Beşiktaş'a Paris Saint-Germain'den transfer! Anlaşma sağlandı

AJANSSPOR - HABER

Kadrosuna yeni bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş, rotasını Avrupa devi Paris Saint-Germain'e çevirdi. Siyah-Beyazlılar, PSG ile genç yıldızın transferi konusunda anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Beşiktaş anlaşma sağladı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Paris Saint-Germain forması giyen 20 yaşındaki genç orta saha Cher Ndour için Fransız kulübüne resmi teklif yaptı. Siyah-Beyazlıların bu teklifinin kabul edildiği ve kulüpler arasında anlaşmanın sağlandığı kaydedildi.

Oyuncunun kararı bekleniyor

Teklifin kiralık olduğu ve Senegal asıllı İtalyan yıldızın teklifi kabul etmesi halinde önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta forma giyeceği belirtildi.

Sezon performansı

Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak Benfica'da da forma giyen Cher Ndour, PSG ve Portekiz ekibiyle toplamda 15 maçta sahaya çıktı ve 399 dakika forma giydi. Ndour bu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti.

Piyasa değeri

Paris Saint-Germain ile 2028 yılına dek sözleşmesi bulunan 190 cm boyundaki İtalyan orta sahanın güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro seviyesinde.

Hasan Arat bizzat görüştü

Sercan Dikme'nin haberine göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, olimpiyatlar için Paris'te bulunduğu sırada Paris Saint-Germain yetkilileriyle Cher Ndour'un transferi konusunda görüşmelerde bulundu.

Avrupa farkıyla ibre Beşiktaş'ta

Oyuncuya Portekiz ve Fransa'dan başka taliplerin de olduğu aktarılsa da PSG'nin tercihinin Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'tan yana olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler