Beşiktaş'a Nemanja Matic şoku! İmzayı attı...

28.01.2024 - 15:11 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 15:19

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve transferi için girişimlerde bulunduğu Sırp ön libero Nemanja Matic'in yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Nemanja Matic şoku! İmzayı attı...

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren ve önceliği lider oyuncu transferine veren Beşiktaş'ta, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Sırp futbolcu Nemanja Matic'in gündemlerinde yer aldığını açıklamıştı. Siyah beyazlıların transferi için girişimde bulunduğu 35 yaşındaki futbolcu Fransa Ligi'nin başka bir takımına transfer oldu.

Lyon'a transfer oldu

Ligue 1 ekiplerinden Lyon, Rennes forması giyen Sırp futbolcu Nemanja Matic'i kadrosuna kattığını duyurdu. Lyon, tecrübeli oyuncu ile 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Bonservis bedeli 2,6 milyon Euro

Lyon'un resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Matic ile 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzalandığı ifade edilirken, bu transfer için 2.6 milyon Euro bonservis ödendiği belirtildi.

Avrupa devlerinde forma giydi

Matic, bu sezon Rennes forması ile 13'ü Ligue 1, 6'sı UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 19 müsabakaya çıktı. Deneyimli futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 3 asist yaptı.

35 yaşındaki futbolcu kariyerinde Chelsea, Vitesse, Benfica, Manchester United, Roma ve Rennes formaları giydi. Sırp futbolcu oynadığı 606 müsabakada 28 gol, 42 asistlik performans sergiledi. Sırbistan Milli Takımı ile 42 maça çıkan Nemanja Matic, 2 de gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler