Beşiktaş'a kupa koleksiyoneri dünya yıldızı! Transfer...

31.07.2024 - 09:34 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 10:08

Yeni sezon öncesi kadrosunu yeni bir yıldız isimle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, kupa koleksiyoneri dünya yıldızını transfer etmek istiyor. Detaylar...

 Beşiktaş'a kupa koleksiyoneri dünya yıldızı! Transfer...

AJANSSPOR - HABER

Geride bıraktığımız sezonu Süper Lig'de hayal kırıklığıyla, Türkiye Kupası'nda ise zaferle tamamlayan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk hedefi için kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Bu doğrultuda Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst liderliğinde çalışmalarına devam eden Beşiktaş, kadrosunu; Gabriel Paulista, Rafa Silva, Can Keleş ve Ciro Immobile gibi yıldızlarla güçlendirdi.

Beşiktaş'ın 1 numaralı hedefi

Şimdi ise Siyah-Beyazlılar, Giovanni van Bronckhorst'un talebi doğrultusunda kanat pozisyonu için de çalışmalarına başladı. Kartal'ın gündemindeki ismin Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'in formasını giyen eski Real Madrid yıldızı Marco Asensio olduğu kaydedildi.

Görüşmeler başlıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; 28 yaşındaki dünya yıldızı Marco Asensio, Beşiktaş'ın transferdeki 1 numaralı hedefi konumunda. Siyah-Beyazlılarda transfer komitesi başkanı olan Hüseyin Yücel'in, Asensio'nun transferi için kıs süre içerisinde Paris Saint-Germain yetkilileriyle masaya oturacağı belirtildi.

Kiralık formülü

PSG ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan Marco Asensio'nun, ilk etapta kiralık olarak transfer edilmek istendiği aktarıldı.

Kupa koleksiyoneri

Kariyerinde Real Madrid ve Paris Saint-Germain formalarını giyen İspanyol futbolcu, kupaya doymadı. Yıldız isim kariyeri boyunca; 3 La Liga, 2 İspanya Süper Kupası, 1 İspanya Kupası, 3 Şampiyonlar Ligi (R.Madrid), 3 UEFA Süper Kupası (R.Madrid), 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası (R.Madrid), 1 Ligue 1, 1 Fransa Kupası ve 1 Fransa Süper Kupası kazanmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibinden Samet Akaydin hamlesi!
Habere Git

PSG performansı

Marco Asensio, geride bıraktığımız sezon Paris Saint-Germain formasıyla 31 maçta forma giydi ve 1.470 dakika sahada kaldı. 28 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 7 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler