Andrea Pirlo, Fabio Borini'yi İstiyor | Beşiktaş Transfer Haberleri

30.06.2023 - 11:26 | Son Güncellenme: 30.06.2023 - 11:45

Transfer haberleri...Beşiktaş'ın transferi için görüşmeler yaptığı Fabio Borini için Sampdoria'nın yeni teknik direktörü Andrea Pirlo devreye girdi. İşte detaylar

Andrea Pirlo, Fabio Borini'yi İstiyor | Beşiktaş Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Forvet bölgesini güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın listesindeki isim Fatih Karagümrük’ün İtalyan golcüsü Fabio Borini için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Borini, Beşiktaş'ın radarındaydı

Son iki sezonda gösterdiği performansın ardından büyük takımların da dikkatini çeken 32 yaşındaki futbolcuya teknik direktör Şenol Güneş de onay vermişti. Ancak İtalya'dan oyuncunun transferiyle ilgili farklı bir bilgi geldi.

Pirlo'dan Borini'ye transfer kancası

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, geçtiğimiz günlerde VavaCars Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Andrea Pirlo ile sözleşme imzalayan Sampdoria transferde yine bir Süper Lig yıldızını hedefine aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Yusuf Yazıcı'yı bekliyor!
Habere Git

Pirlo ikna edecek

Pirlo'nun Karagümrük'ten de öğrenicisi olan Fabio Borini, geçtiğimiz sezon harika istatistikler yakalayarak Süper Lig devlerinin de radarına girerken, Pirlo İtalyan oyuncuyu ikna etmek için menajeri ile görüşme ayarladı.

Milano'da bir otelde sözleşmesi sona eren Borini'nin menajeri Roberto De Fanti ile görüşecek olan Pirlo'nun eski oyuncusu ile Sampdoria'nın teklifine ikna etmesi bekleniyor.

Beşiktaş, Borini için beklemede

Beşiktaş, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun ile rekabet edebileceği için Borini’yi kadroda görmek istiyordu. Bu sezonki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Fabio Borini, 29 maçta 20 gol, 8 asist yaptı. Sol açık, sağ açık ve forvet mevkilerinde görev alabilen Borini’nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Fabio Borini'nin geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon VavaCars Fatih Karagümrük ile 31 resmi maça çıkan 32 yaşındaki yıldız, 21 gol ve 9 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler