Lumbardh Dellova, Beşiktaş'ın Transfer Masasında! Samsun ve Alanya da Takipte

20.06.2023 - 23:21 | Son Güncellenme: 20.06.2023 - 23:40

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a FC Ballkani'nin stoperi Lumbardh Dellova önerildi. Oyuncuyu Samsunspor ve Alanyaspor da takip ediyor. Detaylar...

Lumbardh Dellova, Beşiktaş'ın Transfer Masasında! Samsun ve Alanya da Takipte

Salim MANAV - AJANSSPOR

Gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Beşiktaş transferde ince eleyip sık dokurken, öncelikli hedeflerin yanı sıra maliyet ve performans odaklı da alternatif transfer listesi üzerinde çalışıyor.

Scout ekipleri Dellova'yı önerdi

Teknik direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz sezon başında Wolverhampton'dan alınan Romain Saiss’in ayrılması durumunda en az iki stoper transferi istediği öğrendili. Bu doğrultuda alternatif ve maliyeti düşük oyuncular arasından Lumbardh Dellova'nın scout ekipleri tarafından Beşiktaşlı kurmaylara önerildiği belirtildi.

Samsun ve Alanya da takipte

Kosovalı oyuncu için Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor ve ligin Akdeniz temsilcilerinden Alanyaspor’un da ilgisi bulunduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile Beşiktaş'ın ikinci Kerem savaşı
Habere Git

Dellova'nın düşük maliyeti transfer listelerine soktu

Sözleşmesinde çıkış maddesi bulunan Lumbardh Dellova, kendisi için konuşulan rakamların Türkiye ortalamasının altında olması sebebiyle dikkat çekti. Kulüplerin genç oyuncuyu takibe almasında maliyetinin düşüklüğü etkili oldu.

Dellova'nın Ballkani ile 1 yıl daha sözleşmesi var

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi elemeleri, Avrupa Ligi elemeleri ve Konferans Ligi grubunda toplam 14 maçta forma giyen Dellova, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ligde de 27 maçta oynayan 24 yaşındaki oyuncunun kulübü Ballkani ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler