Beşiktaş'a İtalyan devinden sambacı transferi!

24.07.2024 - 09:25 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 09:36

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılarda gündeme son olarak Napoli forması giyen Natan geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'a İtalyan devinden sambacı transferi!

AJANSSPOR - HABER

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'de istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk hedefi için kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro Immobile ve Can Keleş ile kadrosunu güçlendiren Siyah-Beyazlılar savunmaya yeni bir hamle geliyor.

Beşiktaş'ın yeni transfer hedefi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusuna transfer girişimlerine devam ediyor.

Siyah-Beyazlılar, bu doğrultudan Serie A ekiplerinden Napoli'nin formasını giyen 23 yaşındaki stoper Natan için harekete geçti.

Kiralık teklif

Çıkan haberde Beşiktaş'ın, Brezilyalı savunmacı için kulübü Napoli'ye satın alma opsiyonu içeren kiralama teklifi sunacağı kaydedildi.

145 maç

Kariyerinde Red Bull Bragantino, Flamengo ve Napoli gibi takımların formasını giyen Natan, 145 maça çıktı ve 4 gol, 3 asiste imza attı.

10 milyon Euro'ya transfer edildi

Geçtiğimiz sezon başında 10 milyon Euro karşılığında Napoli'nin yolunu tutan genç stoper, İtalya ekibiyle 21 maça çıktı ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler