Beşiktaş'a Çek golcü!

30.05.2024 - 11:24 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 11:33

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, yaz transfer sezonu için çalışmalarına hız kazandırdı. Siyah-beyazlı ekip, Bayer Leverkusen'in yıldızına kancayı taktı.

Beşiktaş'a Çek golcü!

AJANSSPOR-HABER

2024-2025 sezonunda güçlü bir kadro kurmak isteyen Tendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Almanya Bundesliga kulüplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Patrik Schick’i gündemine aldı.

Ruslar, Aboubakar'a talip

Fanatik'te yer alan habere göre; Kara Kartal’da üçüncü dönemini geçiren Vincent Aboubakar’la ayrılık vakti geldi çattı... Sezon içinde kadro dışı bırakıp sonra affettiği santrfora gelecek teklifleri bekleyen Siyah-Beyazlılar’ın kapısını ilk çalanlar, Rus ekibi Spartak Moskova oldu.

Siyah-Beyazlılar, yeni sezona yeni teknik direktörüyle beraber yeni golcüsüyle de başlamak istiyor. Bundan dolayı elindeki listeden birçok isim üzerinde çalışmada bulunan idareciler, çalışmalarına hız verdi.

Beşiktaş, Patrik Schick’in peşinde

Yönetimin son olarak, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’le şampiyonluk ipini göğüsleyen Patrik Schick’in peşinde olduğu bildirildi.

Büyük mesafe yol alındı

28 yaşındaki golcü için yapılan temaslarda büyük mesafe kateden idarecilerin, kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Çek golcüyü satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle renklerine bağlamayı planladığı ifade edildi. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Bayer Leverkusen ile toplam 33 resmi maça çıkan Schick, söz konusu müsabakalarda 13 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler