Beşiktaş'a Antalyaspor maçı öncesi şok! Kadroya alınmadı...

15.03.2024 - 18:56 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 19:13

Trendyol Süper Ligi'nin 30. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta sakatlık problemi devam ediyor. Al Musrati kadroya alınmadı. Detaylar.

Beşiktaş'a Antalyaspor maçı öncesi şok! Kadroya alınmadı...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 30. haftasında yarın sahasında Sergen Yalçın'lı Antalyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta sakatlık problemi devam ediyor. Siyah beyazlı ekipte, Gaziantep FK ile oynanan ve 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın 54. dakikada yerini sakatlık nedeniyle Daniel Amartey'e bırakan Al Musrati, Antalyaspor ile oynanılacak maçta kadroda olmayacak.

Ayak bileğinde sıkışma sendromu

Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre Al Musrati, ayak bileğinde sıkışma sendromu ve arka kapsülde gerilme yaralanması sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Son iki lig maçında Beşiktaş'ın yediği 3 golün ikisinde hatası olan Musrati, 1-0 mağlup oldukları maçta kendisine kalesine gol atmış ve 2-0 yenildikleri Gaziantep FK maçının ilk golünde rakibine pas vererek devamında kalelerinde golü görmelerine neden olan hatayı yapmıştı.

Salih Uçan ve Tayfur Bingöl'de forma giyemeyecek

Sakatlıkları ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Salih Uçan ile Tayfur Bingöl, siyah beyazlıların yarın akşam Tüpraş Stadyumunda karşılaşacağı Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

3 tane sarı kart cezalısı var

Sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Al Musrati, Amir Hadziahmetovic ve Oxlade Chamberlain'in yanı sıra Beşiktaş'ta 3 tane de sarı kart cezalısı olan oyuncular Antalyaspor maçında görev alamayacak. Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı olan Necip Uysal, Arthur Masuaku ve Rachid Ghezzal'da Antalyaspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı ne zaman ve saat kaçta?

Trendyol Süper Ligi'nin 30. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor maçı, yarın akşam saat 20:30'da Tüpraş Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Burak Pakkan. Maç, beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler