Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu vurdu! 10 milyon euro...

21.12.2023 - 10:25 | Son Güncellenme: 21.12.2023 - 11:39

Beşiktaş'ta kadro dışı kararının ardından iplerin koptuğu ve devre arasında takımdan ayrılması beklenen vincent Aboubakar'un her geçen gün talipleri artıyor.

Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu vurdu! 10 milyon euro...

Beşiktaş'ta Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana ile birlikte performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar hakkında her gün yeni bir transfer gelişmesi yaşanıyor.

Kadro dışı kararının ardından Beşiktaş'ın sosyal medya hesabını takipten çıkan Kamerunlu golcü siyah beyazlı kulüple ipleri koparma noktasına geldi. Menajerini kulübe göndererek kendisinden kamuoyu önünde özür dilenmesini aksi takdirde devre arası takımdan ayrılacağını belirten yıldız golcünün talipleri de artıyor.

Spartak Moskova Aboubakar'ı istiyor

Beşiktaş ile olan sözleşmesi Haziran 2025'te bitecek olan 31 yaşındaki futbolcunun son talibi Rusya'dan... ActuCameroun'un haberine göre, Rus ekibi Spartak Moskova, Vincent Aboubakar'u transfer listesine aldı. 

Teklif 10 milyon Euro olacak

18. haftası geride kalan Rusya Ligi'nde lider Krosnadar'ın 8 puan gerisinde 5. sırada yer alan Spartak Moskova'nın Aboubakar'ı kadrosuna katarak gol yollarındaki sorununu çözmek istediği kaydedilirken, Rus takımının Aboubakar için Beşiktaş'a 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulanacağı aktarıldı.

Beşiktaş'a bedavaya geldi

Beşiktaş'taki 3. dönemini geçiren Vincent Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla 22 karşılaşmada 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi. kamerunlu futbolcu geçtiğimiz sezonun devre arasında Suudi ekibi Al Nasr'dan bedelsiz olarak siyah beyazlı takıma katılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler