Beşiktaş PAOK'un kapısını çaldı! İşte Razvan Lucescu'nun çıkış maddesi

28.05.2024 - 22:25 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 22:36

Yeni teknik direktör arayışında olan Beşiktaş, Razvan Lucescu için PAOK ile temasa geçti. Lucescu'nun sözleşmesindeki çıkış maddesi belli oldu. Detaylar.

Beşiktaş PAOK'un kapısını çaldı! İşte Razvan Lucescu'nun çıkış maddesi

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş, kötü giden dönemde Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarını mutlu etti. Bu sezon 5 farklı teknik adamla çalışan Siyah-Beyazlılar son olarak Fernando Santos ile yollarını ayırıp Serdar Topraktepe'yi başa getirdi. Hasan Arat yönetimi, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Hasan Arat yönetimi Lucescu ve PAOK ile temasa geçti

Sports Digitale'de yer alan habere göre Beşiktaş, PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu'yu radarına aldı. Hasan Arat yönetimi, efsane hoca Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu ve kulübü PAOK ile temasa geçti.

İşte Lucescu'nun çıkış maddesi

Razvan Lucescu'nun Yunanistan ekibi PAOK ile devam eden sözleşmesinde yer alan çıkış maddeleri belli oldu. Buna göre Lucescu'ya Avrupa'nın 5 büyük liginden teklif gelmesi halinde serbest kalma bedeli 2 milyon Euro olurken, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışından bir teklif gelmesi durumunda çıkış maddesi 4 milyon Euro olarak belirlendi.

İlgini Çekebilir
"Biz Aybaba ile hazırlıklarımızı yapıyoruz... Bir hafta içinde netlik kazanacak"
Habere Git

Razvan Lucescu'nun kariyeri

Teknik direktörlük kariyerine 2004 yılında FC Brasov'da başlayan Razvan Lucescu, Rapid Bukarest, Romanya, El-Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi, Al Hilal ve PAOK takımlarını çalıştırdı.

Temmuz 2021'den bu yana PAOK'un başında olan Razvan Lucescu, Yunan takımla 161 maça çıktı. 91 galibiyet elde eden teknik adam, 36 beraberlik ve 34 mağlubiyet ile 1.92 puan ortalaması yakaladı.

PAOK'u şampiyon yaptı

Razvan Lucescu, bu sezon PAOK ile gösterdiği performansla dikkat çekti. Tüm kulvarlarda çıktığı 58 maçta 39 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Lucescu, 2.17 puan ortalaması tutturdu. Lucescu ve öğrencileri, bu sezon Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler