Beşiktaş yıldızına veda ediyor: İmzaya gitti!

22.08.2024 - 17:44 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 18:53

Transfer haberi: Beşiktaş, yıldızlarından ismine veda etmeye hazırlanıyor. Ayrılık Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmen bildirildi. İşte detaylar...

Beşiktaş yıldızına veda ediyor: İmzaya gitti!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarına da devam ediyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar gelecek yeni yıldızları merakla beklerken, ayrılığa hazırlanılıyor.

Arabistan yolcusu

Beşiktaş'ta geleceği merak konusu olan isimlerden Jackson Muleka, Suudi Arabistan PRO Ligi ekiplerinden Al-Kholood'a transfer olmaya hazırlanıyor. Sports Digitale'de yer alan habere göre, Muleka'nın 1+3 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Ücret belli oldu

Al Kholood'un, Jackson Muleka'yı zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı belirtlirken, Beşiktaş'ın kiralama üzreti olarak 1 milyon Euro kazanacağı aktarıldı. Satın alma opsiyonunun ise 1.5 milyon Euro olduğu ifade edildi.

TFF'ye bildirildi

Muleka'nın transferinde bugün yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlılar Kongolu futbolcunun Suudi Arabistan'a gittiğini TFF'ye bildirdi.

TFF'nin resmi sitesinde bulunan oyuncu bilgi formunda Jackson Muleka için, "Yurt Dışına Çıkış Tarihi: 22.08.2024 / SUUDİ ARABİSTAN" ibaresi yer aldı.


Senin için hazırladığımız haberler