Beşiktaş yıldız Suudi Arabistan yolcusu! Anlaşma sağlandı...

04.08.2024 - 20:29 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 20:37

Transfer haberleri. Trendyol Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen Kongolu forvet Jackson Muleka, Suudi Arabistan yolcusu... İşterdetaylar...

Beşiktaş yıldız Suudi Arabistan yolcusu! Anlaşma sağlandı...

AJANSSPOR-HABER

Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan ve dün akşam Turkcell Türkiye Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Beşiktaş'ta bir oyuncuyla yollar ayrılıyor.

Muleka, Al-Kholood ile anlaştı

Ariyadhiah sitesinde yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı takımda forma giyen Jackson Muleka'nın, Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Kholood ile 1 yıllığına anlaşmaya vardığı belirtildi.

Satın alma opsiyonu bulunuyor

Haberde, Kongolu forvet oyuncunun satın alma opsiyonuyla birlikte Suudi ekibine kiralık olarak transfer olacağı belirtildi.

Beşiktaş, 24 yaşındaki forvet oyuncuyu 7 Temmuz 2022 tarihinde Standard Liege'den 3.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmış ve 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Beşiktaş performansı

Siyah-Beyazlı takım ile 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazanan Muleka, görev aldığı 79 karşılaşmada 15 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler