Beşiktaş yeni transferi duyurdu: Polonyalı smaçör Türkiye'ye geliyor

18.04.2024 - 00:47 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 01:02

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Ayos, İtalya'da Volley Bergamo forması giyen Polonyalı smaçör Olivia Rozanski'nin transferini resmen duyurdu.

Beşiktaş yeni transferi duyurdu: Polonyalı smaçör Türkiye'ye geliyor

Beşiktaş Ayos yeni bir transferi daha bitirdi. Sultanlar Ligi'nin Siyah-Beyazlı ekibi Polonya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda da forma giyen Olivia Rozanski'yi renklerine bağladı.

Beşiktaş yeni transferi duyurdu

Beşiktaş Ayos yeni transferi Olivia Rozanski'yi resmi X hesabından yapılan açıklamadaki şu ifadeler ile duyurdu: "Olivia Rozanski Beşiktaş Ayos’ta. Beşiktaş Ayos Kadın Voleybol Takımımız, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Polonyalı smaçör Olivia Rozanski ile sözleşme imzaladı. Olivia Rozanski’ye Beşiktaş ailesine hoş geldin der, şanlı formamızla üstün başarılar dileriz."

İlgini Çekebilir
Milletler Ligi'nin bu yılki para ödülleri belli oldu: Şampiyon milyon kazanacak
Habere Git

Olivia Rozanski kimdir?

Polonyalı voleybolcu Olivia Rozanski, 5 Haziran 1997 yılında Fransa'da dünyaya geldi. Son olarak İtalyan ekibi Volley Bergamo'da forma giyen Rozanski daha öncesinde Reale Mutua Fenera Chieri, Capital Legionovia Legionowo, BKS Stal Bielsko-Biala, SMS PZPS Szczyrk ve Albi Volley'de yer aldı. 

Rozanski, 2021-22 sezonunda ise Polonya Ligi'nin en skorer ismiydi. 184 cm boyundaki voleybolcu Polonya milli takım formasıyla katıldığı 2019 Montreux Volley Masters'ta şampiyonluk sevinci, 2023 Volleyball Nations League'de ise üçüncülük yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler