Alassane Ndao, İstanbulspor'a Transfer Oluyor!

02.08.2023 - 14:31 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 14:53

Geçen sezon Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan, 1 hafta önce ise kulübü Al Ahli'yle yollarını ayırarak serbest statüye geçen Alassane Ndao uzun süre Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündeminde kaldı.

Alassane Ndao, İstanbulspor'a Transfer Oluyor!

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz hafta Al Ahli ile yollarını ayırarak serbest kalan ve bonservisini eline alan  Alassane Ndao, Süper Lig'e transfer oluyor. Senegalli oyuncu geçen sezon Antalyaspor'da kiralık olarak forma giymişti. Detaylar...

İstanbulspor ile anlaşma aşamasındayız''

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Senegalli oyuncunun temsilcisi Doğan Ercan, ''Al Ahli mali vecibelerini yerine getirmediği için FIFA'ya başvurduk. Serbest statüde, Cuma gününe kadar evraklar gelecek, İstanbulspor'la anlaşma aşamasındayız'' dedi.

''Beşiktaş ve Trabzonspor istedi''

Senegalli oyuncunun temsilcisi Doğan Ercan, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da Ndao ile ilgilendiğini açıkladı. Ercan, ''Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemindeydi. Her iki kulüple de görüştük. Her şey iyi gidiyordu, son dakikada teknik direktörler fikirlerini değiştirdiler, saygı duymak gerek.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük'ten kaleye takviye
Habere Git

''Farioli istedi''

Farioli'de Ndao'yu transfer etmek istediğini ifade eden, Doğan Ercan, ''İstanbulspor büyük bir kulüp, burada başarılı bir sezon geçirdikten sonra yine büyük bir transfer yapabilir. Nice'in teknik direktörü olan Farioli de çok istedi onu, ama somut bir teklif getirmediler. Bu nedenle Nice beklemeyeceğiz'' dedi. 

Alassane Ndao Performansı

2019-2021 sezonlarında Karagümrük formasını giyen Ndao, iki sezonda 59 maça çıktı. 14 gol atarken 14 de asiste imza attı.

2022 sezonun ikinci yarısında ise Antalyaspor forması giyen Senegalli kanat oyuncusu, 15 maça çıktı. Bu maçlarda 3 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler