Beşiktaş ve Trabzonspor transfer yarışına girdi, golcü tercihini yaptı

03.08.2024 - 16:58 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 17:03

Beşiktaş ve Trabzonspor, Serie A ekiplerinden Inter'in formasını giyen Marko Arnautovic'in transferinde karşı karşıya geldi. Yıldız isim tercihini yaptı.

Beşiktaş ve Trabzonspor transfer yarışına girdi, golcü tercihini yaptı

İtalyan basınından Inter News'un haberine göre; Beşiktaş ve Trabzonspor, Inter forması giyen 35 yaşındaki tecrübeli santrfor Marko Arnautovic'e transfer teklifinde bulundu. Arnautovic'in kararını verdiği kaydedildi. Detaylar...

Süper Lig'den iki teklif

Serie A devi Inter, geçtiğimiz haftalarda hücumunu Mehdi Taremi ile güçlendirdi. Bu gelişmeyle birlikte Mavi-Siyahlıların kadrosunda yer alan Marcus Thuram ve Lautaro Martinez'in ardından rotasyondaki 4'üncü isim konumuna düşen Marko Arnautovic için Beşiktaş ve Trabzonspor'dan teklif geldi.

Tercihini yaptı

Çıkan haberde Avusturyalı yıldızın, Türkiye'de forma giymeye sıcak bakmadığı ve Süper Lig devlerinden gelen transfer teklifini reddettiği ifade edildi.

Rekabet istiyor

Inter ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Marko Arnautovic'in, takımda kalarak forma mücadelesine girmek istediği aktarıldı.

Inter performansı

Geride bıraktığımız sezon İtalyan deviyle 35 maçta forma Arnautovic, 1.149 dakika sahada kaldı. Avusturyalı golcü bu karşılaşmalarda 7 gol ve 3 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler