Mustafa Er: "Beşiktaş, Ümraniyespor'un satışı için anlaşmıştı!"

08.11.2023 - 16:17 | Son Güncellenme: 08.11.2023 - 16:23

Teknik Direktör Mustafa Er; Ümraniyespor süreci, Bursaspor, Süper Lig ve 1. Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Mustafa Er: "Beşiktaş, Ümraniyespor'un satışı için anlaşmıştı!"

AJANSSPOR-HABER

Mustafa Er, Ümraniyespor'dan ayrılık süreci, İstanbul temsilcisinin devir konusunda Beşiktaş'la görüşmesi, Bursaspor, Süper Lig ve 1. Lig'le ilgili konuştu. 

"Ümraniyespor'un Beşiktaş'a devredilme konusu çok konuşuldu"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayınn konuğu olan Mustafa Er, "Sezon aslında bizim için sıkıntılı başladı. Ümraniyespor'un Beşiktaş'a devredilme konusu çok konuşuldu. Beşiktaş, Ümraniyespor'la görüştü hatta yönetim bana "Anlaştık, yüzde 99 bitti" dedi. 

"Ümraniye semti bu devri istemedi"

Ümraniye semti bu devri istemedi. Bu durum bizim sezon öncesi hazırlıklarımızı olumsuz etkiledi. Sezon öncesi belirsizliklerden dolayı biz ve futbolcular 1 TL almadan göreve başladık. İlk 4 hafta forvetsiz oynadık. 

İlgini Çekebilir
TFF Etik Kurulu sordu, Ali Koç yanıtladı! İşte cevaplar
Habere Git

"Fikstür olarak da zorlu bir başlangıç yaptık"

Fikstür olarak da zorlu bir başlangıç yaptık. Maalesef süreç böyle ilerledi ve ayrılık oldu. Ümraniyespor'un iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Umarım iyi sonuçlar elde ederler" dedi.

"Şampiyonu derbiler belirler"

Süper Lig ve 1. Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Er, "Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçecektir. Süper Lig'de şampiyonu derbilerle birlikte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin diğer güçlü takımlarla oynayacakları maçlar belirleyecektir" diye konuştu.

"Bursaspor'un bu duruma gelmesinde herkesin payı var"

"Bursaspor neden bu durumda?" sorusuna ise Mustafa Er, "Bursaspor'un geldiği nokta herkesi üzüyor. Bursaspor'dan herkes uzaklaştı, camia bölündü. Bursaspor 3-4 bin kişiye oynuyor. Bu duruma neden gelmesiyle ilgili herkesin birbirini suçlaması da doğrudan etken. Bursaspor'un bu duruma gelmesinde herkesin payı var. 

İlgini Çekebilir
Yabancı hakem değil yabancı model geliyor
Habere Git

Futbolcular, teknik direktörler, yöneticiler, basın mensupları ve taraftarlar.. Bursaspor'da bizim dönemimizde 6'sı Süper Lig, 1'i Bundesliga'ya transfer oldu. O kadro korunup takviyeler yapılsaydı geri dönüş daha doğru olabilirdi. Ne yazık ki bu durum olmadı. Bu 6 oyuncunun Süper Lig'de satışı daha kolay olabilirdi. 

"Ali Akman eski günlerini arıyor"

Birlikte çalıştığımız oyunculardan İsmail Çokçalış'ın potansiyeli var ancak Svensson çok iyi bir bek şans bulması çok zor. Burak Kapacak şu anda Sivasspor'da oynuyor. Ali Akman eski günlerini arıyor. Bu konuda şunu söyleyebilirim; herkes tercihlerini yaşar" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler