Beşiktaş transferde Talisca'nın alternatifini buldu! Brezilyalı genç yetenek...

14.12.2017 - 16:43 | Son Güncellenme: 14.12.2017 - 16:43

Beşiktaş transferde Talisca'nın alternatifini buldu! Brezilyalı genç yetenek...

Beşiktaş iki sezondur kiralık olarak kadrosunda yer verdiği Anderson Talisca için sezon sonunda transfer girişimlerinde bulunacağı yönünde haberler var. 1994 doğumlu oyuncunun hakları Benfica'da yaklaşık 20-30 milyon Euro civarında bir bedel isteniyor. Beşiktaş'ın ise bu bedeli uygun değerlere çekip transferi gerçekleştirmek yönünde isteği var. Talisca'nın Beşiktaş dışından talipleri de var ve siyah-beyazlılar olası olumsuz bir durumda aleternatif isimleri belirledi. 

Genç oyuncu hakkında menajer Ayhan Yeşilbaş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar: 

'Avrupa ve Çin kulüplerinden Talisca'ya ilgi var'

"Beşiktaş için önemli bir oyuncu Talisca. Şampiyonlar Ligi'nde iyi gidiyor. Avrupa takımlarında da, Çin takımlarından da isteyeneler var. Çin takımlarının ilgisi olduğunu duydum. Büyük paralar verip oyuncu alıyorlar ayrıca futbolcuya da yüksek bedel veriyorlar. Anderson Talisca’ya Çin ekibi Beijing Guoan talip oldu. Devre arasında Benfica’ya götürülecek teklif 20M€’nun üzerinde. Avrupa'dan da Roma'nın ilgisini olduğunu duydum. Benfica'nın istediği rakam 20-30 milyon euro arasında bir değer"

'Lucas Paqueta Beşiktaş tarafından izlenen bir oyuncu'

"Talisca'nın durumuna göre alternatiflerden biri Lucas Paqueta. Lucas'ın Türkiye temsilciliği bende. Kendisine ulaşabiliyorum. Beşiktaş tarafından maçları canlı izlenen bir oyuncu. Bu sezon yaklaşık 40 tane maçı var. Bu oyuncu içinde 10-15 milyon euro değeri var. Flamengo ile 7-8 milyon gibi bir değere indirmeye çalışacaklar."

"Başka büyük takımlarda var İstanbul'dan ilgilenen. Gönlümden geçen Beşiktaş tabii. İyi bir oyuncu kazandırmak isterim. "

'Talisca ile aynı katkıyı verebilecek yetenekte bir oyuncu'

"Talisca ile eş değerde bir oyuncudur. Ben isterim ki 3-5 milyon euro getirelim. Kendi çalıştığım ajans ile konuşmamız sonucunda Ocak ayında getirmek istiyoruz. Sonra değeri çok yükselebilir "

'Paqueta gelmek istiyor'

"Oyuncu kulübün raporlarında var ve izlenenler arasında yer alıyor. Talisca'nın durumuna göre tranfer olacak isimlerden bir tanesi.  Oyuncu zaten gelmek istiyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde hemen hemen tüm maçlarını izledi."

Lucas Paqueta kimdir?

Doğum tarihi: 27 Ağustos 1997
Kulübü: Flamengo
Uyruğu: Brezilya
Pozisyonu: On numara-Sol/Sağ kanat
Boy:1.80
Millilik: Brezilya U-20 (8 maç 1 gol)

2017 yılı performansı
26 maç 3 gol - 1 asist

Senin için hazırladığımız haberler