Beşiktaş stoperi bitirdi! Lens, Ljajic, Utku... Transferde hareketli saatler

31.08.2021 - 15:48 | Son Güncellenme: 31.08.2021 - 23:20

Transfer haberleri... Beşiktaş'ta Jeremain Lens ile yollar ayrılırken, Adem Ljajic ve Gedson Fernandes ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş stoperi bitirdi! Lens, Ljajic, Utku... Transferde hareketli saatler

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş, Avrupa'da transferin son gününde sıcak saatler yaşıyor. Bir yandan Teknik direktör Sergen Yalçın'ın takımda düşünmediği isimlerden kurtulmak isteyen siyah beyazlılar bir yandan da fırsat transferi bekliyor. İşte isim isim son durum...

Jermain Lens kazanarak gitti

Jermain Lens: Hollandalı oyuncu, Beşiktaş'tan Karagümrük'e transfer oldu. Bonservisini bedavaya alan Lens, Beşiktaş'tan 800 bin Euro para aldı. Böylece Lens, Karagümrük'ün ödeyeceği maaştan sonra bir kayıp yaşamamış oldu.

Adem Ljajic diretiyor

Adem Ljajic: Beşiktaş'ta Lens gibi gitmesi için adeta dua edilen isimlerden biri de Adem Ljajic. Yüksek maliyeti nedeniyle oyuncuya sadece Yunanistan'ın PAOK takımı talip oldu. Ancak menajeri şu ana kadar Ljajic için anlaşma sağlayamadı. Kadro dışında bulunan Adem Ljajic, Beşiktaş'tan hem bonservisinin ücretsiz olarak verilmesini hem de 2 milyon Euro ödenmesini istiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ise sadece bonservisinin bedelsiz olarak verilmesine sıcak bakıyor ve başka ödeme yapmak istemiyor. Pazarlıklar sürüyor.

Gedson Fernades taktiği

Gedson Fernandes: Beşiktaş bir yandan gidecek oyuncular için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kadrosuna takviye yapma peşinde. Avrupa'da transfer sezonunun bitmesini bekleyen yönetimin Gedson Fernandes ısrarının sürdüğü öğrenildi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin 'Gündemimizden düştü" demesine karşın Portekizli oyuncu için temaslar sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde nispeten daha iyi bir gruba düştüklerini düşünen Beşiktaşlı yöneticiler, Türkiye'de transfer döneminin bir hafta daha sürmesiyle Benfica'yı ikna etmeye çalışacak.

Anlaşma sağlandı iddiası

Öte yandan Sky Sport'ta yer alan habere göre; siyah-beyazlı takımın, Gedson Fernandes'in transferi için Benfica'yla anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

Montero'nun bonservisi alındı

Öte yandan, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve bonservisi Atletico Madrid'de bulunan Francisco Montero ile de anlaşma sağlandı. TRT Spor'un haberine göre siyah - beyazlılar İspanyol stoperin bonservisinin %50’sini alarak 3+1 yıllık anlaşma sağladı. Beşiktaş oyuncu için 750 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

 

Montero İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Francisco Montero'yu taşıyan uçak, saat 23.20 civarlarında İstanbul'a iniş yaptı.

Utku Yuvakuran Karagümrük'te

Fatih Karagürmük, Beşiktaş'tan kaleci Utku Yuvakuran'ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada ''İkinci Başkanımız Serkan Hurma ve Sportif Direktörümüz Murat Akın'ın imza attırdığı Utku Yuvakuran’a Karagümrük forması altında başarılar dileriz'' denildi. 

Senin için hazırladığımız haberler