İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş açıklaması

25.03.2022 - 18:17 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 18:29

Beşiktaş teknik direktör arayışını sürdürürken ismi geçen eski oyuncusu İbrahim Üzülmez, Valerien İsmael ile sözleşme imzalandığı gün açıklamalarda bulundu

İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş açıklaması

Siyah-Beyazlılar, Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. 

Taraftarlara teşekkür etti

Valerien İsmael ile adaylardan biri olan İbrahim Üzülmez bugün İsmael ile sözleşme imzalanmasının ardından açıklama yaptı. Beşiktaşlı taraftarlar arasında adının siyah-beyazlı ekibin teknik direktörlüğü için geçmesinden dolayı taraftarlara teşekkür eden Üzülmez "kutsal" bir göreve kendisini layık gören taraftarları unutmadı.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael imzayı attı! Trabzonspor'a mesaj yolladı...
Habere Git

'Deli İbrahim'iniz' olarak bir gün elbette buluşacağız

Beşiktaş teknik direktörlüğü hakkında konuşan İbrahim Üzülmez "Belki bugün olmadı lakin sizlerin tabiriyle 'Deli İbrahim'iniz' olarak bir gün elbette birlikte olacağız." dedi. Üzülmez "Şanlı Beşiktaş'ıma başarılar diliyorum." diyerek sözlerini noktaladı.
 

TFF 1.Lig'de Rizespor ile şampiyonluk yaşadı

Teknik direktörlük kariyerine 2015 yılında Elazığspor’da başlayan İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği (iki dönem), Gaziantepspor, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Ankaragücü’nde çalıştı. Üzülmez, Ağustos 2020’den bu yana boşta. Üzülmez, 2017-18 sezonunda Çaykur Rizespor’u TFF 1. Lig’de şampiyon yaparak Süper Lig’e taşımıştı.
 

Senin için hazırladığımız haberler