Beşiktaş-Kasımpaşa maçının yıldızı kurtarışlarıyla Mert Günok oldu

07.01.2023 - 21:25 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 22:10

Süper Lig'de Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırdığı Kasımpaşa maçının kahramanı Mert Günok oldu. Deneyimli kaleci karşı karşıya pozisyonlarda rakibe geçit vermedi.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçının yıldızı kurtarışlarıyla Mert Günok oldu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmaya 33 yaşındaki kaleci Mert Günok damgasını vurdu. Deneyimli kaleci dakikalar 88'i gösterirken Kasımpaşalı Graovac'ın ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşunu kurtardı ve skoru 2-1'de tuttu.

Karşı karşıya duvar ördü

İlk yarıda Kasımpaşalı yıldızlara karşı karşıya pozisyonlarda 3 kez gol izni vermedi. İkinci yarının 69. dakikasında Ahmet Engin'in golüne engel olamayan deneyimli kaleci maçı 4 kurtarışla tamamladı ve günün kahramanı oldu.

Mert Günok: "Şampiyonluk yolunda daha iyi maçlar çıkaracağız"

Maç sonu BeIn Sports'a açıklamalarda bulunan Mert Günok "Benim adıma güzel bir maç oldu. Hocamızın dediklerini yapmaya çalışıyorum ve elimden geleni yapıyorum. Düzeltmemiz gereken şeyler var ama en önemlisi 3 puandı. Eksiklerimizi giderip şampiyonluk yolunda daha iyi maçlar çıkaracağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın golcüleri Paşa'yı dize getirdi
Habere Git

Nihat Kahveci: "Mert Beşiktaş'ı oyun içinde tutan etmendi"

TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında Mert Günok'un performansını değerlendiren eski Beşiktaşlı nihat Kahveci oyuncu için "Beşiktaşlı taraftarlar oyundan mutlu değildir, bu kadar çok pozisyon verilmez. Maçın oyuncusu tartışmasız Mert Günok, harika oynuyor. Beşiktaş'ı oyunun içinde tutan en büyük etmendi." ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu: "Galibiyet Mert Günok'a yazar"

Maç sonrası A Spor'da konuşan eski hakem Erman Toroğlu da Beşiktaş galibiyetini Mert Günok'a bağlayarak "Bu galibiyet Mert Günok'a yazar. Öyle bakacaksın bu maça. Bu şekilde maç kazanırsın ama böyle gidemezsin. Beşiktaş tatmin eden bir futbol oynamadı." dedi.

Şenol Güneş kaleyi Mert'e teslim etti

11. haftadaki Hatayspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Valerien İsmael'in görevine son veren Beşiktaş, Şenol Güneş'i geri getirdi. Deneyimli çalıştırıcı 12 haftada oynanan ve 5-2 kazanılan Ümraniyespor maçı ile birlikte kaleyi Mert Günok'a teslim etti. Kara Kartal bu 5 maçta 3 galibiyet alırken, Mert Günok 1 maçta (Adana Demirspor) kalesini gole kapattı.

İlgini Çekebilir
Güneş: "Weghorst'u ben de duydum"
Habere Git

Ersin Destanoğlu gidebilir

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için ayrılık iddiası Belçika basınından geldi. Voetbalnieuws'in haberine göre Belçika devi Club Brugge, Ersin Destanoğlu ile ilgileniyor. Club Brugge sezon başında da Ersin ile ilgilendi fakat Beşiktaş'ın talep ettiği bonservis bedelini fazla buldu.

3 kaleci 20 gol

Sezon başından beri Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin ve Mert Günok'a kaleyi emanet eden Beşiktaş, 16 maç sonunda kalesinde 20 gol gördü. Kara Kartal, 20 gol yiyen Trabzospor ile beraber Süper Lig'de en çok gol yiyen 13. takım konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler