Hentbol | Beşiktaş Yenildi! Sakarya Büyükşehir Belediyesi Finalde

31.05.2023 - 17:38 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 18:43

Hentbol Süper Ligi play-off yarı finalinde Beşiktaş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne seride 2-1 kaybetti. Son maçta rakibini 36-33 yenen Sakarya finale çıktı.

Hentbol | Beşiktaş Yenildi! Sakarya Büyükşehir Belediyesi Finalde

AJANSSPOR HABER

Hentbol Süper Ligi'nde play-off yarı finali oynandı. Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş, play-off yarı finalinde eşleşti. Siyah-Beyazlılar serinin üçüncü maçında Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a 36-33 mağlup olarak seriyi 2-1 kaybetti ve elendi.

Geçen maçı son saniyede kaybetmişti

Serinin ilk maçını kazanmayı başaran Beşiktaş, ikinci maçı Sakarya'da oynadı. Kartal, son saniyede yıkıldı. Siyah-Beyazlılar son anlarda bulduğu beraberlik golüne sevinirken, hızlı oynayan Sakarya son saniyede galibiyeti almıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, son saniyede yıkıldı
Habere Git

Sakarya finalde!

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, finalde Beykoz Belediye ile şampiyonluk için mücadele edecek. Final serisi maçları 5, 8, 9, 12 ve 15 Haziran, üçüncülük maçları ise 7, 10, 11 Haziran tarihlerinde oynanacak.

Beşiktaş'ın rakibi Spor Toto

Beşiktaş Yurtbay Seramik, üçüncülük için Spor Toto SK ile karşılaşacak. Üç maçlık seride iki galibiyet alan taraf sezonu lig üçüncüsü olarak tamamlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler