Beşiktaş- Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

30.07.2024 - 09:35 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 09:41

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, son hazırlık maçında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. İşte maçın kanalı, saati ve detayları...

Beşiktaş- Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Süper Kupa öncesi son hazırlık maçına Sakaryaspor'a karşı oynuyor. Maçın kanalı ve saati gibi detaylar haberde.

Beşiktaş - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş - Sakaryaspor mücadelesinin programı belli oldu. Beşiktaş - Sakaryaspor maçı Nevzat Demir Tesisleri’nde 30 Temmuz Salı günü saat 18.00’da başlayacak. Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal henüz belli olmadı.

Türkiye Ziraat Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş, sezonu çifte kupayla tamamlamayı hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi’ne play-off aşmasından katılacak Beşiktaş yeni sezon öncesinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Yeni sezonda yaptığı transferlerle dikkat çeken Beşiktaş, Galatasaray maçı öncesinde son provasını 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile oynayacak. Sakaryaspor geçtiğimiz sezon Süper Lig’e çıkma şansı yakalamış ve play-off’ta rakibine mağlup olmuştu.

Beşiktaş, 2024-2025 sezonunun ilk derbisini 15 Eylül’de Trabzonspor ile oynayacak. Siyah-beyazlılar ligin 3. haftasını ise bay geçecek. İşte, Beşiktaş’ın lig programı;

11 Ağustos Pazar Samsunspor - Beşiktaş


18 Ağustos Pazar Beşiktaş - Antalyaspor


1 Eylül Pazar Beşiktaş - Sivasspor

Senin için hazırladığımız haberler