Beşiktaş maçının yıldızıydı! En az 1 ay yok…

25.03.2024 - 11:26 | Son Güncellenme: 25.03.2024 - 11:34

Beşiktaş karşısında sezonun en iyi oyunlarından birisini oynayan ve bir de gol kaydeden Bünyamin Balcı’dan kötü haber geldi. 24 yaşındaki futbolcunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı, duruma göre sezonu kapatabileceği de öğrenildi.

Beşiktaş maçının yıldızıydı! En az 1 ay yok…

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’un deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Beşiktaş karşısında alınan 3 puan, Kırmızı-Beyazlıları puan durumunda çok rahat bir konuma getirirken, Bünyamin Balcı’dan gelen kötü haber moralleri bozdu. 

Bünyamin Balcı'nın durumu ciddi

Alınan galibiyetin ardından takıma 1 hafta izin veren ve önceki gün ilk çalışmasını yapan Antalyaspor’da Bünyamin Balcı antrenmanlara katılmazken, 24 yaşındaki futbolcunun durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Çapraz bağlarından sakatlandı

Rakibiyle girdiği mücadelede yerde kalan ve dizini zemine vuran Bünyamin Balcı’nın çekilen MR’ından çıkan sonuç canları sıktı. Sağ diz arka çapraz bağlarında ikinci derecede zedelenme oluşan başarılı futbolcunun sahalara dönüşü uzayacak. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta gündem Hollandalı dev golcü!
Habere Git

En az 1 ay uzak kalacak

Yapılan kontrollerin ardından Bünyamin Balcı’nın durumunun ciddi olduğu vurgulanırken, savunma oyuncusunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı vurgulandı. Tedavisine hemen başlanan Bünyamin Balcı’nın iyileşme sürecinin uzayabileceği ve sezonu kapatma olasılığının da bulunduğuna dikkat çekildi.  

Attığı gol tarihe geçti

Beşiktaş’a karşı 45 dakika oyunda kalan Bünyamin Balcı, 5’inci dakikada takımını öne geçiren isim oldu. Ramzi Safouri’nin asistiyla bu sezonun ilk golünü atan Bünyamin Balcı, ayrıca Antalyaspor adına Beşiktaş’a en erken golü atan isim olarak da tarihe geçti. Beşiktaş’a karşı 45 dakika oyunda kalan ve 37 kez topla buluşan Bünyamin Balcı, yüzde 84 pas başarı oranı yakaladı. Rakip kaleye gönderdiği 2 şutta 1 gol bulan Balcı, 2 kez top kaparken, 8 kez girdiği ikili mücadelenin 6’sını kazanıp, 1 kez de uzaklaştırma yaptı.

Bu sezon 4 gole katkı koydu

Bu sezon Antalyaspor’un teknik patronu olarak başlayan Bünyamin Balcı, takımın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Sergen Yalçın’ın koltuğa oturmasıyla formasını kaybeden genç futbolcu, son haftalarda yeniden ilk 11’e dönmüştü. Bu sezon Süper Lig’de bin 865 dakikada tek gol atan Balcı, 3 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler