Beşiktaş, kupa finalini oynamak istediği stadı açıkladı

11.05.2024 - 16:53 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 17:17

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi.

Beşiktaş, kupa finalini oynamak istediği stadı açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finalini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi.

Siyah beyazlı kulübün Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı için Tüpraş Stadı'nda bulunan Hasan Arat, basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı.

"Trabzonluları en güzel şekilde burada misafir ederiz"

Başkan Arat bir soru üzerine "Beşiktaş zaten bu teklifi getirecekti. Ertuğrul beyin Trabzon'dan bu teklifi söylemesi sanırım tüm Türkiye'yi de rahatlatmıştır. Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı statta Türkiye Kupası finalinin oynanması Türkiye'ye yakışır. Trabzonluları en güzel şekilde burada misafir ederiz. Centilmenlik içerisinde olur. Bu teklifimizi de toplantıya gittiğimizde yapacağız. Federasyon da sıcak yaklaşacaktır" dedi. 

Final 23 Mayıs’ta

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs’ta oynanacak. Maçın Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler