Transfer haberleri | Beşiktaş, Jesse Lingard için girişimlere başladı

12.09.2023 - 08:31 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 08:38

Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi'nde son olarak Nottingham Forest forması giyen İngiliz on numara Jesse Lingard'ı kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar.

Transfer haberleri | Beşiktaş, Jesse Lingard için girişimlere başladı

Milli arada Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, on numara pozisyonu için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Jesse Lingard listede

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı yönetim, son olarak Nottingham Forest forması giyen ve şu anda serbest statüde yer alan Jesse Lingard’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Herhangi bir kulüple anlaşamadı

Avrupa’da transfer dönemi devam ederken yapılan temaslardan sonuç alınamaması sonrasında 30 yaşındaki 10 numarayla yapılan görüşmeleri donduran idareciler, oyuncunun herhangi bir kulüple el sıkışmamasının ardından girişimlere tekrar başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Letonyalı yıldızla anlaştı! Sözleşme...
Habere Git

Menajeriyle temasa geçildi

Yönetim, başarılı futbolcuyu kadrosuna katabilmek için temaslara hızlı bir giriş yaptı. Lingard’ın menajeriyle temasta bulunan idareciler, bu kez operasyonu tamamlayıp İngiliz yıldıza formayı giydirmek istiyor.

Jesse Lingard’la Alex Oxlade-Chamberlain görüştü

Arap Yarımadası’ndan ve Rusya’dan da teklifler almasına rağmen istediği seviyede bir rakam önerisi gelmemesi sonrasında bekleyişini sürdüren Jesse Lingard’la Alex Oxlade-Chamberlain’in de görüştüğü ve milli takımdan arkadaşını Beşiktaş’a davet ettiği belirtildi.

Forma giydiği takımlar

Lingard, kariyerinde daha önce; Manchester United, Leicester City, Birmingham City, Derby Country, West Ham United, Brighton ve Nottingham Forest’te görev yaptı. 

İlgini Çekebilir
Samsunspor’dan Alcacer’e servet
Habere Git

1,74’lük futbolcu, Ada’daki macerasında 379 mücadelede görev yapıp 76 gol ve 57 asistlik performans ortaya koydu. Lingard’ın İngiltere Milli Takımı’nda da 32 maçta 6 golü bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler