Uğur Meleke, Beşiktaş ile Antalyaspor'un transferlerini kıyasladı

08.10.2023 - 00:18 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 00:21

Beinsports yorumcusu Uğur Meleke, Antalyaspor ile Beşiktaş’ın bu sezonki transferlerini kıyaslarken, Akdeniz ekibinin çok doğru işler yaptığını söyledi.

Uğur Meleke, Beşiktaş ile Antalyaspor'un transferlerini kıyasladı

AJANSSPOR - HABER

Sezonu beklentilerin çok uzağına açan Beşiktaş'ta yapılan transferler yoğun eleştiri alırken, dikkat çekecek bir eleştiri geldi. Beinsports yorumcusu Uğur Meleke, Beşiktaş'ın yaptığı transferler ile Antalyaspor'un yeni isimlerini kıyasladı. 

Onana, Rebic ve Rashica'yı eleştirdi

Beşiktaş'ın transferlerinin yeterli katkıyı vermediğine dikkat çeken Meleke, “Beşiktaş’ın transfer ettiği oyunculardan faydalanamadığını konuşuyoruz. Onana’dan verim alamadılar, Rebic’ten verim alınamadı. Rashica’dan kısıtlı verim alındı. Baya da bonservis harcadılar."dedi.

Streek, Safuri ve Jehezkel...

Antalyaspor’un Beşiktaş'a kıyasla kendi bütçesi doğrultusunda çok doğru hamleler yaptığını söyleyen Meleke, "Bu oyuncular Beşiktaş’ta oynar demiyorum ama Antalyaspor kendi bütçesi çerçevesinde transfer yapıyor. Streek’i alıyor Hollanda’dan geliyor direkt katkı koyuyor. Jehezkel’i alıyor, İsrail Milli Takım oyuncusu. Geliyor bugün belki maçın belki en iyi oyuncusu. Bir başka İsrailli Safuri’yi aldı, sonradan oyuna girdi etkili oldu" diye belirtti.

"Doğru transferler"

Polonyalı golcü Adam Buksa'nın Sergen Yalçın’ın transfer listesinde olduğuna dikkat çeken Meleke, "Buksa, Sergen Yalçın’ın transfer listesindeydi. ABD liginde çok iyi iş yapmıştı. Fransa’da bir sezon sakattı. Ayak bileği çatlamıştı. Demek ki iyileşmiş, almışlar iyi transfer oldu. Jehezkel, Buksa, Safuri, Streek doğru transferler. Demek ki iyi çalışma yaparsan kendi çapında iyi işler yapabiliyorsun demek ki. Düşük bütçeyle iyi oyuncular bulmuşlar." diye belirti.

Senin için hazırladığımız haberler