Beşiktaş ile anılıyordu! Lazio'dan Immobile için resmi açıklama

08.07.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 22:34

Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile'ye yıllık 7 milyon eurodan 2 senelik teklif yaptığı belirtilirken Lazio Başkanı, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş ile anılıyordu! Lazio'dan Immobile için resmi açıklama

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Beşiktaş, Lazio'da forma giyen Ciro Immobile'nin transferi için yoğun mesai içinde. İtalyan oyuncunun siyah-beyazlılarda oynamaya sıcak baktığı iddia edilirken, 2 yıllık sözleşmesinin bulunduğu Lazio'dan da flaş bir açıklama geldi.

İtalyan basını duyurmuştu!

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; siyah-beyazlılar, Ciro Immobile'yi kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü ve Beşiktaş'ın İtalyan oyuncuya yıllık 7 milyon Euro'dan iki senelik sözleşme teklif ettiği iddia edilmişti. 

Lazio Başkanı Lotito: "Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık"

Lazio Başkanı Claudio Lotito, transfer gelişmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Lotito yaptığı açıklamada, "Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Immobile Lazio'nun sözleşmeli oyuncusu, bizimle sözleşmesi var ve herhangi bir teklif almadık. Bu teklifi aldığımızda değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Rus futbolcudan Beşiktaş itirafı: "Gitmeyi çok istedim"
Habere Git

Piyasa değeri 4 milyon euro

Lazio ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden deneyimli santrforun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Immobile'nin performansı

Lazio'da geçen sezon 43 maçta süre bulan Immobile, 11 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler