Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, Ankaragücü maçı hakkında konuştu

10.09.2022 - 14:22 | Son Güncellenme: 10.09.2022 - 14:31

Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı futbolcu Josef de Souza ile birlikte Vodafone Park’ta Ankaragücü maçına dair açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, Ankaragücü maçı hakkında konuştu

AJANSSPOR HABER

Vodafone Park’ta gerçekleşen basın toplantısında Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, Ankaragü maçında yaşananlar olaylar ve Josef de Souza'nın kırmızı kartı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Baltacı'nın açıklamaları...

''Bu kadarla başlayayım''

Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, "İsterdik ki Ankaragücü maçı sonrası daha güzel konuları konuşmak için bir araya gelelim. Öyle bir ortam olmadı. Hukuk kazalarının düzelme ihtimalinin her zaman olduğuna inanan bir hukukçuyum. Bu kadarla başlayayım." ifadelerini kullandı.

''Bu olay kime yarıyor?''

Engin Baltacı, Beşiktaş'a yapılan hatalar hakkında yaptığı açıklamada algoritmayı işaret etti. Baltacı, ''Bize karşı yapılan hatalar kronikleşti. Raporlar ile karar uyuşmuyor. Ligin ilk 4 haftasında 2 kez hakem hatalarına yenik düşüyoruz. Alanya maçı, Ankaragücü maçında Mete Kalkavan'ın Josef'e gösterdiği kırmızı kart ve bu hafta atanan hakem? Bu olay kime yarıyor? Bu algoritmaya nasıl inanalım.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Josef de Souza, canlı yayında ağladı! ''Hayal kırıklığı yaşıyorum''
Habere Git

''O tekme Salih ve Cenk'e gelmese hakeme gelecek.''

Futbolculara atılan tekmeyi anlatan Engin Baltacı, ''Benim camiam büyük bir camiadır, bir gecede üç yüz bir tweet atacak kadar büyük camiadır. Pazartesi günü maçımız var, maç öncesi tweet atsınlar, ancak sahaya yabancı madde atmasınlar. Buraya video koymak isterdik ama yayıncı kuruluş vermedi. Bir taraftar sahaya atlayıp 70-80 metre koşuyor ve tekme atıyor. Josef bu saldırıyı engelliyor. O tekme Salih ve Cenk'e gelmese hakeme gelecek.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler