Beşiktaş için hesap kapatma zamanı! Avrupa Ligi'nde tanıdık rakipler...

30.08.2024 - 15:11 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 15:40

UEFA Avrupa Ligi'nde tamamlanan kuraların ardından temsilcimiz Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu. Siyah-Beyazlılar yakın geçmişte mücadele ettiği rakipler ile eşleşti.

Beşiktaş için hesap kapatma zamanı! Avrupa Ligi'nde tanıdık rakipler...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde bugün çekilen kuranın ardından, dün play-off turunda Lugano'yu 5-1 mağlup ederek saf dışı bırakan temsilcimiz Beşiktaş'ın rakipleri de belli oldu.

İşte Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri...

Takımların 8 maç oynayacağı ve beraberinde üst tura çıkacak takımların puan sıralaması ile belli olacağı yeni formatta Beşiktaş'ın rakipleri; Eintracht Frankfurt, Ajax (D), Maccabi Tel Aviv, Lyon (D), Malmö, Bodo/Glimbt (D), Athletic Bilbao ve Twente oldu.

Lyon, hayal kadronun kupa hayalini yarıda bölmüştü

2016-2017 sezonunda kadrosunda; Quaresma, Anderson Talisca, Adriano ve Vincent Aboubakar gibi yıldız oyuncuları barındıran Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransız ekibi Olympic Lyon ile karşı karşıya gelmişti.

2-1 tamamlanan iki maçın ardından Dolmabahçe'deki maç penaltılara gitmiş, kazanan taraf 7-6 ile Lyon olmuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın o maçı tarafsız sahada oynanabilir
Habere Git

Bodo, Beşiktaş'ı zayıf sezonunda yakaladı

Geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nin grup aşamasında temsilcimiz Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Norveç ekibi Bodo Glimbt; temsilcimizi İstanbul'da 2-1, Norveç'te ise 3-1'lik skorlarla geçmeyi başarmıştı.

Bronckhorst için finalin hesabını kapatma zamanı!

2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi finalinde, Giovanni van Bronckhorst'un çalıştırdığı İskoç ekibi Rangers FC, Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten maçta,5-4 biten penaltı atışları ile kupaya uzanan taraf Alman ekibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler